Nenad Stazić-izgorio na Krnji pa izvrijeđao maškare: “Živjeti s tim primitivcima je daleko teže nego gorjeti na lomači”

Dakle, ja bih radije gorio s Antom Tomićem nego živio s tim primitivcima. Živjeti s tim primitivcima je daleko teže nego gorjeti na lomači...

Podijeli

Nenad Stazić kratko novinarki N1 Matei Dominiković prokomentirao paljenje lutke gay para u nedjelju u Imotskom, u kojem je i on bio jedan od likova…

“Našli ste me kraj apoteke, tražio sam kremu protiv opeklina da se rekuperam. Ja sam ponosan. Prije godinu ili dvije spalili su Antu Tomića. Dakle, ja bih radije gorio s Antom Tomićem nego živio s tim primitivcima. Živjeti s tim primitivcima je daleko teže nego gorjeti na lomači. 1600. godine su spalili Giordana Bruna, takav mozak spaliti, a njegovog su inkvizitora proglasili svecem”, rekao je Nenad Stazić.

Podsjetimo, u nedjelju je u Imotskom spaljena lutka gay para koja drži figuru ‘djeteta’ na kojoj je nalijepljena fotografija SDP-ova saborskog zastupnika Nenad Stazića sa zvijezdom petokrakom na čelu.

Od crkve SDP-ov zastupnik ne očekuje ništa, a ni ne namjerava podnositi nikakve kaznene prijave jer, kaže, “meni je ovo čast, priznanje”.

Komentirajući generalno stav prema udomljavanju gay parova u Hrvatskoj Stazić je rekao da se nevjerojatne stvari događaju unatoč odlukama suda.

“Nevjerojatno je da Centar za socijalnu skrb i neka žena za koju nitko ništa ne zna, ne poštuje odluke suda. Ona bi drugi dan u uređenoj državi izgubila posao”, istaknuo je. Također neshvatljivim smatra rezultate ankete HRejtinga prema kojoj većina građana (68%)njih, a među njima i velik broj SDP-ovih birača ne bi podržala udomljavanje gay parovima:

“Meni je to neshvatljivo. Djecu koju bi udomio taj gay par ili neki drugi, njima noćas nitko neće reći laku noć, nitko ih neće pogladiti po glavi. Da se to dopusti, ta djeca bi živjela puno sretnije. Ne mogu ući u mozak koji to ne bi dopustio i kojima nije interes dobrobit djeteta nego neki njihovi glupi principi.”

“Neću podnostii kaznene prijave. Ne mogu se obraniti, svi me hoće udomiti, od jutra mi zvoni mobitel”, rekao je Stazić za N1…

T.H.


Podijeli