‘NE MOGU VAM OBEĆATI JOŠ 20 GODINA, ALI…‘ POGLEDAJTE EMOTIVNU ROĐENDANSKU PORUKU CRISTIANA RONALDA

Svoj 36. rođendan ovoga petka slavi jedan od najboljih nogometaša svih vremena...

Podijeli

Trideset i šest punih. Toliko je danas, 5. veljače, Cristianu Ronaldu. Ali, kada ga gledamo na terenu i u tim, iznimno poznim nogometnim godinama izgleda nam kao da gledamo mladića. Posebni treninzi, režim spavanja, općenito, način života. Ali i uživanje, hedonizam kada je to na meniju. Sve to drži legendarnog Portugalca u naponu snage i dugo, dvadesetak godina nakon početka aktivne profesionalne karijere…

Sporting, Manchester United, Real, Juventus, poznati je to četverolist njegovih klubova. U svakome je ostavio trag, sve je počelo u Nacionalu na njegovoj Madeiri. Još ne misli stati, dapače, rekao bi uz smijeh, tek je počelo.

Na Instagramu je napisao podulji post na engleskom jeziku o tome kako se trenutno osjeća. Prevađamo ga i prenosimo u cijelosti:

– 36 godina sam star, nevjerojatno. Imam osjećaj kao da je sve počelo jučer, ali ovo putovanje je već puno avantura i priča za pamćenje. Moja prva lopta, prva momčad, prvi gol… Vrijeme leti!

S Madeire u Lisabon, iz Lisabona u Manchester, iz Manchestera u Madrid, iz Madrida u Torino, ali iznad svega, iz dubine moga srca prema svijetu… Dao sam sve što sam mogao, nikada se nisam povlačio i uvijek sam nastojao dati onu najbolju moguću verziju sebe. Za uzvrat, dali ste mi svoju ljubav i poštovanje, vašu prisutnost i bezuvjetnu podršku. Na tome vam nikada neću moći dovoljno zahvaliti. Ne bih to mogao bez vas.

Kako sada slavim 36. rođendan i 20. godinu moje profesionalne karijere, žao mi je što vam ne mogu obećati još 20 godina ovoga. Ali, ono što mogu obećati je da dokle god trajem, nikada od mene nećete dobiti manje od 100 posto!

Hvala vam još jednom na svoj vašoj podršci i lijepim porukama kroz ovaj dan. Znači mi puno, svi imate posebno mjesto u mome srcu – napisao je slavljenik Cristiano Ronaldo.

D.J.


Podijeli