Podijeli

Uvrede predsjednika Zorana Milanovića, koji je nedavno komemoraciju u Jasenovcu iskoristio za obračun s hrvatskim braniteljima, a kada je na obljetnici “Bljesak” u Okučanima javno kazao da spomen ploču HOS-a treba ”baciti tamo negdje”, izazvale su brojne žučne reakcije diljem zemlje, ali i izvan nje. Jedan manji, ljevičarski kako medijski tako i politički dio, ovu je izjavu čak i podržao, no, većina je ipak osudila skandalozan istup omalovažavanja Hrvatskih obrambenih snaga iz Domovinskog rata od strane predsjednika države.

Posebno je ta izjava Milanovića povrijedila one koji su u odorama HOS-a branili 1991 godine Vukovar i Hrvatsku…Veliki broj tih naših junaka  pripadnika HOS-a je dao svoj život za današnju nezavisnu, samostalnu i demokratsku državu Hrvatsku.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih branitelja pripadnika HOS-a u obrani Vukovara Damir Markuš na facebooku se ogorčen izjavom predsjednika često osvrće na aktivnosti mladih ljudi i navijačkih skupina koje cijene doprinos i veliku žrtvu HOS.a u obrani Hrvatske od srbočetničke agresije i daju im potporu…

screenshot-facebook

G.S.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 − dva =