Nakon sjednice užeg predsjedništva HDZ-a: Ivo Žinić podnio ostavku, neće se kandidirati za župana

U Hrvatskoj se nažalost "moraju dogoditi tektonski poremećaji" da bi se HDZ odlučio, a sve na pritisak i istraživanje novinara, da pokrenu postupke protiv svojih članova u HDZ koji su se ogriješili o zakone i sticali nezasluženu imovinu i još mnogo tog...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

U Hrvatskoj se nažalost “moraju dogoditi tektonski poremećaji” da bi se HDZ odlučio, a sve na pritisak i istraživanje novinara, da pokrenu postupke protiv svojih članova u HDZ koji su se ogriješili o zakone i sticali nezasluženu imovinu i još mnogo tog od nepotizma, korupcije pa sve do lažnih diploma itd.itd…

Srdačan susret u Petrinji

Ivo Žinić podnio je ostavku na mjesto predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Sisačko-moslavačke županije i neće biti kandidat za župana na predstojećim lokalnim izborima…

Hrvatska demokratska zajednica objavila je da je Ivo Žinić podnio ostavku na mjesto čelnika HDZ-ove županijske organizacije te da se neće kandidirati za župana na lokalnim izborima u svibnju.

Priopćenje HDZ-a prenosimo u cijelosti:

Na inicijativu predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića jučer je u poslijepodnevnim satima održan sastanak užeg Predsjedništva stranke o nejasnoćama u vezi s imovinom i stambenim zbrinjavanjem predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Sisačko-moslavačke županije Ive Žinića.

Slijedom toga Ivo Žinić podnio je jutros ostavku na mjesto predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Sisačko-moslavačke županije te neće biti kandidat za župana na lokalnim izborima u svibnju.

Nakon jutros obavljenih konzultacija predsjednika stranke Andreja Plenkovića i užeg Predsjedništva s izabranim potpredsjednicima ŽO HDZ-a Sisačko-moslavačke županije, Predsjedništvo HDZ-a predložilo je da umjesto gospodina Žinića sisačko-moslavačku organizaciju HDZ-a do održavanja izbora za novog predsjednika županijske organizacije vodi predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Sisak, član ŽO HDZ-a SMŽ i saborski zastupnik Ivan Celjak. Odluku o vršitelju dužnosti predsjednika ŽO donijet će na svojoj sjednici novoizabrani Županijski odbor HDZ-a Sisačko-moslavačke županije.

Obavještavamo vas i da je Županijski odbor HDZ-a Požeško-slavonske županije jučer donio odluku o raspuštanju Gradskog odbora HDZ-a Grada Požege. Ujedno je imenovano Povjerenstvo Gradskog odbora s 11 članova koje će na prvoj sjednici izabrati između sebe novog povjerenika.

Dosadašnji predsjednik GO HDZ-a Grada Požege Darko Puljašić podnio je i ostavku na mjesto potpredsjednika Županijske organizacije HDZ-a, a Mario Pilon na člana u tom stranačkom tijelu.

T.H.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 − 5 =