Na psihijatriji završilo sto Uljanikovaca, a radi samo jedan doktor…Možda ne bi trebali se smirivati, nego taj bijes istresti baš na te iskrivljene parazitske likove…

Ističući kako je 7 ili više milijardi kuna previše a skrivajući da će ove godine u poljoprivredu uložiti 13 milijardi kuna a uvozimo SVE.Skrivajući da nas javne službe i ti isti političari koštaju 28 milijardi kuna godišnje a javna uprava i politika nam nije preskupa?...

istarski.hr
Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon objave teksta-Na psihijatriji završilo sto Uljanikovaca, a radi samo jedan doktor u kojem se navodi;

“U pulskoj Općoj bolnici od tri psihijatara danas radi još samo jedna psihijatrica. Jedan je na specijalizaciji, druga pred mirovinom ili je već u postupku(?), a ni ova posljednja nije daleko od svojih sve brojnijih pacijenata. No, priča se, da se zasad još dobro drži jer mora. A, mora, kako saznajem iz najpouzdanijih izvora, piše istarski.hr -samo zato što je u zadnjih par tjedana od početka propasti Uljanika, dotična psihijatrica “zbrinula” što dijazepamima, što antidepresivima ni manje ni više već punih 100 uljanikovaca!”, objavio je Mladen Kolenko na svom Facebook profilu. U Puli pored bolničkog odjela postoji doduše i Centar za ovisnosti u kojem također rade psihijatri, ali se bave drugim poremećajima.


Objava Stožera za obranu Uljanika-SZOBU i reakcija na gornji tekst -u cijelosti

Cijenjeni građani Republike Hrvatske

Obraćamo se SVIMA jer, iako je u članku ispod spomen o ljudima koji su do prije koju godinu radili u uspješnom i perspektivnom brodogradilištu, ovo je ipak priča o stvarima koje u civiliziranom svijetu su nemoguće.Nemoguće u tom civiliziranom svijetu ali sasvim moguće u RH.

Nije da smo mi građani RH necivilizirani, nego imamo vladu i vladajuće koji niti u Zambiji nebi prošli.. Tamo ne bi, ali kod nas ipak da… Pa vrteći se u krug, bit će da smo si sami krivi…

Naime,samo kod nas u jeku masovnog iseljavanja, egzistencijalne prirode, tijekom velikih riječi poput reindustrijalizacija, natalitetna politika i sl, samo kod nas vlada, koja bi da je njemačka ili francuska,skočila spasiti zadnju veliku industriju, strateškoga značaja ili ti brodogradnju,samo kod nas vlada dopusti da takva industrija-PROPADNE!

I to pod opravdanjem koliko se vrtića i škola moglo sagraditi, misleći valjda da će ljudi radeći širom EU djecu školovati doma. Pod opravdanjem da je svako novorođeno dijete moglo dobit 15teu, pa kako stvari stoje g.Merkel će biti zadovoljna jer će sve trudne žene naših radnika po EU jurit u RH u trudovima rodit samo da dobiju taj novac.
Misleći kako će poreze i plaće koalicijskih partnera i njihove koje dolaze iz poreza, plaćati u RH dok plaće zarađuju u EU… Domoljubno..

Ističući kako je 7 ili više milijardi kuna previše a skrivajući da će ove godine u poljoprivredu uložiti 13 milijardi kuna a uvozimo SVE.Skrivajući da nas javne službe i ti isti političari koštaju 28 milijardi kuna godišnje a javna uprava i politika nam nije preskupa?

Uglavnom normalan čovjek znajući ovo završi na psihijatriji na normabelima i apaurinima da se smiri.. Da se ubijedi da je to normalno iako nije..
Možda ne bi trebali se smirivati nego taj bijes istresti baš na te iskrivljene parazitske likove … Na vladu..
Na sve nenormalno u ovoj državi…navodi Stožer za obranu Uljanika- SZOBU na Facebooku

Jer, tko je tu lud?

Stožer za obranu Uljanika-SZOBU


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

3 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

petnaest − devet =