Na Pomenu slavljena misa za poginule hrvatske branitelje

Fra Bože je tom prigodom rekao da moli za stradale branitelje, za njihove obitelji, za sve branitelje s raznim duševnim i tjelesnim ožiljcima, kao i za sve nazočne. U duhu evanđelja pozvao je na mudrost u svim svakodnevnim životnim situacijama...

Podijeli

U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata i općine Tomislavgrad u nedjelju 26. srpnja na Pomenu iznad Doljana održan je komemorativni program u spomen na sve poginule hrvatske branitelje stradale na ovome bojištu u Domovinskom ratu, prenosi portal tomislavcity.com…

Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća održana je misa zadušnica za sve poginule hrvatske branitelje, a euharistijsko slavlje predslavio je fra Bože Milić, župnik župe sv. Petra i Pavla u Mostaru, u sumisništvu sa fra Sretanom Ćurčićem, fra Stjepanom Pavličevićem, svećenikom iz župe Doljani, te don Ivanom Marjanovićem.

Za vrijeme mise pjevao je župni zbor Sv. Nikole Tavelića iz Tomislavgrada.
Fra Bože je tom prigodom rekao da moli za stradale branitelje, za njihove obitelji, za sve branitelje s raznim duševnim i tjelesnim ožiljcima, kao i za sve nazočne. U duhu evanđelja pozvao je na mudrost u svim svakodnevnim životnim situacijama.
Napominjemo da su se i ovogodišnjem susretu na Pomenu, sedmome po redu, odazvali brojni žitelja Tomislavgrada, Rame, Doljana… uglavnom hrvatski branitelji, a nakon mise okupljeni su ostali u zajedničkom druženju prisjećajući se svojih prijatelja suboraca i ratnih dana, prenosi u nedjelju 26. srpnja portal tomislavcity.com.

L.K.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here