Podijeli

“Smjenu Nikole Kajkića sa čela istražiteljskog tima koji vodi predmet Ovčara, prema navodima iz emisije, Glavni državni odvjetnik zatražio je na tajnom sastanku u Zagrebu, u Gajevoj – u srijedu 31. siječnja 2018. godine. Cvitanu su se usprotivili ljudi iz vrha MUP-a – ravnatelj policije Nikola Milina, načelnik sektora krim-policije Ante Gudelj i načelnik PU Vukovarsko-srijemske Fabijan Kapular. No, unatoč njihovom protivljenju Dinko Cvitan je i dalje inzistirao na Kajkićevoj smjeni, na sastanku na kojem su bili i predstavnici SOA-e…”, navelo se u emisiji Bujica.

Nikola Kajkić poznat je široj javnosti kao predsjednik Nacionalnog sindikata policije MUP-a RH koji je snimio dokumentarac “Ovčara – neispričana priča” na čijoj su premijeri u Vukovaru, prije dvije godine, bili premijer Andrej Plenković i Predsjednica Republike Kolinda Grabar – Kitarović. Kajkić je u vrijeme Milanovićeve Vlade bio u žestokom sukobu sa tadašnjim SDP-ovim ministrom Rankom Ostojićem.

Započeli su žestoki napadi pojedinih medija na policijskog službenika Nikolu Kajkića, koji je do veljače ove godine vodio istragu o zločinu počinjenom na Ovčari, a koji je prošlog tjedna suspendiran, kao i njegova suradnica Jasna Buhač…

Provođenje istrage o Ovčari u veljači je oduzeto Kajkićevom timu i povjereo timu zagrebačkih policajaca. To je uslijedilo nakon što je Kajkićev tim otkrio povezanost člana SDSS-a i zamjenika župana Vukovarsko-srijemske županije, Đorđa Čurčića, sa zločinom na Ovčari, donosi narod.hr

Predsjednik Sindikata policije, ukazivao na manipulacije brojem prosvjednika protiv IK

Nikola Kajkić predsjednik je Nacionalnog sindikata policije koji je dugo godina sustavno ukazivao na nedostatke i nezakonitosti u radu Ministarstva unutarnjih poslova. Sindikat je na to jednako upozoravao u vrijeme SDP-ovog, Mostovog, kao i HDZ-ovog ministra.

Nacionalni sindikat nedavno je povodom velikog prosvjeda protiv Istanbulske konvencije u Zagrebu prozvao MUP za grubu manipulaciju brojem prosvjednika. U dopisu upućenom ministru i medijima Sindikat je istaknuo kako su policijski službenici utvrdili da je na tom javnom okupljanju sudjelovalo oko 15 000 ljudi, da bi nakon intervencije iz političkog vrha, taj broj bio smanjen na 5 000 sudionika, koji se kasnije isticao u službenim priopćenjima.

(FOTO) Nikola Kajkić: Nakon prvih projekcija filma ‘Ovčara – neispričana priča’ javljaju se novi svjedoci zločina…

Predsjednik Sindikata policije, ukazivao na manipulacije brojem prosvjednika protiv IK

Nikola Kajkić predsjednik je Nacionalnog sindikata policije koji je dugo godina sustavno ukazivao na nedostatke i nezakonitosti u radu Ministarstva unutarnjih poslova. Sindikat je na to jednako upozoravao u vrijeme SDP-ovog, Mostovog, kao i HDZ-ovog ministra.

Sindikat policije iznio niz nezakonitosti i nepravilnosti u MUP-u

Izvor-narod.hr


Podijeli

14 KOMENTARI

  1. Glavni istražitelj Ovčare, NIKOLA KAJKIĆ,toliko je dobar istražitelj da je otkrio još jednog sudionika klanja na Ovčari – ĐORĐA ČURČIĆA koji je visokopozicionirani član protuhrvatske stranke SDSS MILORADA PUPAVCA. Da bi srbočetnici (Ostoja Ranković, Pupac…) zaštitili sudionika na Ovčari – ĐORĐA ČURČIĆA, krenula je akcija eliminiranja istrage i suspendiranje Nikole Kajkića i njegove suradnice Jasne Buhač! Sramotno je da ministar policije DAVOR BOŽINOVIĆ i premijer ANDREJ PLENKOVIĆ – SUVOZLATI opstruiraju istragu Ovčare i štite srbočetničke zločince koji su klali, silovali, rušili i pljačkali po Hrvatskoj, a s druge strane glume domoljube i kod sviranja himne drže ruku na srcu. FUJ!!! DRAGI HRVATI, GLASAJTE I DALJE ZA JUGOKOMUNISTIČKU-UDBAŠKU STRANKU HDZ I NJENOG PREDSJEDNIKA ANDREJA PLENKOVIĆA!!!

  2. Nikako narod da shvati da pupi radi protiv RH od 1991 g. Nikako da ptizna što je napravio sa dr.Šreterom a sve zna jer je dobro upoznat sa tim slučajem. Samo naše službe nikako da odrade svoj posao do kraja uvijek se nešto zataška sramota dokle više ta udba doseže. 27 godina nitko nezna što je bilo da nestalima iz Bučja među kojima su naši policajci iz Daruvara pupi sve zna samo ga netko štiti žalosno i tužno. U ovoj našoj DOMOVINI je nešto trulo.

  3. Nebi pupavac se sirijo daje Hrvatska sretna zemlja pa da ima prijesednika KOSOVA samo godinu dana mnogima se nebi znalo za trag ni za zlas ko da nikad nisu bili u lijepoj nasoj samo sto lijepa nasa ima i prijesednicu i premijera sacuvaj boze toje nesto naj gorije sto jedna drzava moze imat sve sto se dogada u toj jadnoj zemlji divim se narodu kako jos imaju snage za veselja i proslave. S obzirom na sve to.

  4. ne samo Pupavčevi nego i Božinovići prijatelji i suradnici iz UDBE pa zato triba poštene Hrvatske policajce maknuti umijesto dase maknu Božinović i slični njemu a četnici uboice i silovatelji zatvore

  5. Šta Popovac ima s tim? Da je pravi član ovog društva, trebao bi još pripomoći i zahtjevati isplatu ratne štete, a ne kočiti sve što bi dovelo do ključnih odgovara. Prozvati ga na odgovornost pod HITNO….

  6. Pitajte Bozinovica i Cvitana ,staru i novu UDBU ,pa ce van sve biti jasnije ko je na kormilu Lijepe njihove a najbolji hrvatski sinovi natopise krvlju zemlju Hevatsku i gnjiju pod zemljon ,a Pupi naredjiva anemicnom Plenkiju sta se moze a sto ne radi vlasti interesnih skupina a ne pravne drzave ,

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četrnaest − tri =