MUP objavio nove detalje uhićenja u Uljaniku i 3. maju

Zbog opsežnosti i složenosti kriminalističkog istraživanja u kojem je tijekom današnjeg dana sudjelovalo više od 100 policijskih službenika, u Rijeci je ustrojen Stožer iz kojeg se sve koordinira, priopćili su iz MUP-a...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

MUP je objavio detalje velike policijske akcije koja je danas provedena, i još je u tijeku, u Uljaniku i 3. maju…

Priopćenje MUP-a u cijelosti:

“Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – služba Rijeka od rujna 2018. godine provode kompleksno kriminalističko istraživanje međusobnog poslovanja trgovačkih društava koja posluju unutar grupe poduzeća iz Pule, a kojoj pripada i brodogradilište u Rijeci te poslovanja društava iz navedene grupe poduzeća s drugim poslovnim subjektima izvan grupe.

Tijekom današnjeg dana na području Istre je uhićeno 12 hrvatskih državljana (1946., 1954., 1960., 1966.,1953., 1967., 1973., 1955., 1968., 1971., 1957. i 1971.) zbog sumnje da su počinili više kaznenih djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju i jednog kaznenog djela subvencijske prijevare na štetu brodogradilišta u Puli i Rijeci te državnog proračuna, a postoji sumnja da su kaznenim djelima pričinili materijalnu štetu veću od 1,2 milijarde kuna.

Zbog opsežnosti i složenosti kriminalističkog istraživanja u kojem je tijekom današnjeg dana sudjelovalo više od 100 policijskih službenika, u Rijeci je ustrojen Stožer iz kojeg se sve koordinira, priopćili su iz MUP-a.

D.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

4 KOMENTARI

  1. MILIARDE PREKRASNO-STVARNO JE ISTINA,ONO ŠTO ROJS KAŽE;”TKO JE JAMIO,JAMIO”POJO VUK MAGARCA…LJUDI BOŽJI,pa ove lopove da im se dokaže da jesu..Trebaju pratiti slijed novca po cijeloj Eu,americi-a to može samo vlada rh u zajedništvu sa uskokom,gadi mi se ovo sve,pa cijela banda u nas Hrvata,nije za vijerovat,a pošten narod,nek crkava,bez istine,bez pravde i prava…da oprostite -j…OVO sve—Zavladali mafijaši kao ALCAPONE U AMERICI…SRAMOTNO ZA NAŠU DOMOVINU,NA SVAKOM KORAKU TLAČITE MALE LJUDE,A LOPUŽEI MAFIJAŠE UHAPSITE I TO BEZ LISICA,JER SU TO ČASNE GUZICE—A ONDA IH PUSTITE A ZA PARE DA VRATE BAŠ VAS BRIGA…SRAMOTNO

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + jedan =