Mostovci ne idu na kavu u Banske dvore: Samo zajednički sastanak Vlade i oporbe ima smisla…Vladine mjere očekujemo u Hrvatskom saboru

Smatramo da pojedinačni sastanci s opozicijom neće ispuniti pravu svrhu, pa za njima nema ni potrebe. Svoje gospodarske mjere i smjer Most je već komunicirao javnosti i one su poznate ali za njihovu provedbu treba hrabrosti i političke volje...

Podijeli

Nakon što su svi čelnici oporbe odbili doći na sastanak s Andrejem Plenkovićem u Banske dvore, sad je to učinio i Most…

Iako je prvotno Most bio spreman zaboraviti na sve političke razlike, kada je vitalni interes Hrvatske u pitanju, te se odazvati sastanku u Vladi, očito je da nema želje za zajedničkim i konstruktivnim sastankom s cijelom oporbom, napisali su na Mostovci na društvenim mrežama.

“Smatramo da pojedinačni sastanci s opozicijom neće ispuniti pravu svrhu, pa za njima nema ni potrebe. Svoje gospodarske mjere i smjer Most je već komunicirao javnosti i one su poznate ali za njihovu provedbu treba hrabrosti i političke volje”, pišu u priopćenju.

Dodali su kako obračun s korupcijom i reforma pravosuđa, reforma izbornog sustava, smanjenje broja političara i dužnosnika, ukidanje županija i rezanje nameta građanima i poduzetnicima uz obavezan moratorij na kredite i kamate, sve prijedlozi Mosta.
“Vladine mjere očekujemo u Hrvatskom saboru, kao i zajednički sastanak Vlade s opozicijom, a Most nikada nije bio, niti će biti poluga za nečije političke kalkulacije”, napisali su na društvenim mrežama.

T.H.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =