MODRIĆ I EKIPA PROŽIVJELI PRAVU DRAMU: ‘PA ŠTO JE OVO? DRŽALI SU NAS 4 SATA U AVIONU, KAO HRČKE!‘

Oluja nazvana Filomena ipak je dopustila igračima kraljevskog kluba da krenu prema Pamploni.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon gotovo četiri sata čekanja, u petak oko 22.50 sati poletjeli su nogometaši madridskog Reala prema Pamploni, gdje su trebali sletjeti nešto iza ponoći. Konačno, jer prijetilo je potpuno zatvaranje madridske zračne luke Barajas zbog velike oluje Filomena. Dakle, ni snijeg ni razoran vjetar na koncu ipak nisu zaustavili igrače Zinedinea Zidanea da se upute na gostovanje u sklopu 18. kola La Lige…

Real je u zrakoplov ušao prije 19 sati, kada se očekivalo da će poletjeti. Izvori su za španjolske medije otkrivali razne informacije, od toga da su se igrači počeli buniti, osjećati tjeskobno i frustrirano. Uprava kluba krivila je vodstvo španjolske lige jer utakmicu nisu otkazali ranije, a sad se nadaju promjeni scenarija.

Naime, Osasuna i Real svoj dvoboj po planiranom trebaju odigrati u subotu od 21 sat, a pred diplomacijom Reala je noć u kojoj će pokušati izlobirati da se utakmica igra već u subotu u podne! Tada se prognozira da bi oluja u Pamploni trebala biti blaža, pa da bi i uvjeti za igru trebali biti koliko-toliko regularniji.

– Ovo je kaos! Držali su nas u zrakoplovu kao hrčke! Doći ćemo u Pamplonu s četiri-pet sati zakašnjenja, igrači su bijesni – samo su neke od rečenica koje su prenijeli španjolski mediji iz Realova zrakoplova.

POLARNE SNIMKE IZ MADRIDA: Španjolsku metropolu pogodila nezapamćena mećava, proglašena uzbuna najviše razine

Podsjetimo, u subotu od 18 sati bi u Madridu svoju utakmicu Europa Cupa trebali igrati rukometaši Španjolske i Hrvatske. Utakmica je zasad na rasporedu u zakazano vrijeme, a zrakoplov s hrvatskom delegacijom trebao bi na Barajas sletjeti u subotu oko 11 sati. Tada bi vrijeme po prognozama trebalo biti blaže naravi, ali problem bi mogao predstavljati povratak u Hrvatsku koji je planiran odmah nakon utakmice, dakle u noćnim satima.

D.J.

 


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × pet =