Mišetić o SLUČAJU ‘DARUVARAC’: U Americi se ovo ne bi moglo dogoditi, na potezu je Hrvatska odvjetnička komora…

U Americi, odvjetnik koji se ne pojavi na ročištu u ovakvom slučaju bude priveden, i disciplinski postupak pokrenut. Optuženika se ne bi pustilo zbog nedolaska odvjetnika...

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Šuplje hrvatsko pravosuđe-Nakon što je Darko Kovačević, zvani Daruvarac (31), koji je optužen za prijetnju i nanošenje teških ozljeda 18-godišnjoj Zadranki, pušten na slobodu nakon što se njegovi branitelji nisu pojavili na ročištu na Općinskom sudu pa nije bilo uvjeta za održavanje rasprave, a istekao je maksimalni rok od šest mjeseci zadržavanja u pritvoru, reagirao je odvjetnik Ante Gotovine, Luka Mišetić.

“U Americi, odvjetnik koji se ne pojavi na ročištu u ovakvom slučaju bude priveden, i disciplinski postupak pokrenut. Optuženika se ne bi pustilo zbog nedolaska odvjetnika. Vrijeme je da se ovakva praksa prekine. I Hrvatska odvjetnička komora je na potezu. Sramotno”, napisao je Luka Mišetić na svojem Twitteru.

D.K.


Vezane vijesti;

VIDEO Javnost ogorčena na “pravosuđe”- Darko Kovačević – Daruvarac pušten na slobodu: Izašao uz pratnju policije…


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

14 KOMENTARI

 1. Ovom prilikom bih zamolio gospodina MIŠETIĆA da pravno pomogne obitelji pretučene djevojke od strane ŠMRKLJE DARUVARCA DILERA.
  Otac djevojke je Hrvatski Branitelj koji je počinio suicid,vjerovatno zbog ovakvih KOŠTAPLERA.
  Zar obitelji pretučene djevojke nije dovoljna tragedija gubitka oca pa je sad maltretira DILER ŠMRKLJO DARKO KOVAČEVIĆ.

 2. Je i to je tocno ali kako kome ,ne prodajite M,,, za bubrege ,jer je na tisuce neduzni u Americi po zatvorima a kriminalci na slobodi ,sve je koriupcija i dominacija ,ko ima novaca radi sta ga volja ,a ko nema prepusten je sistemu Miseticu ,sjeti se ubojice OJ ,SIMSONA A NA TISUCE JE TAKI ZATO NE LAZI JAVNOST ,VI ADVOKATI BI I LUCIFERA BRANILI ZA NAPUNIT DZEPE ,KOJA PRAVDA KOJE PRAVO ,

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četrnaest − šest =