Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo pa obustavilo javni poziv za dodjelu potpora za samozapošljavanje…

Iz nepoznatih razloga obustavljen natječaj...U priopćenju Ministarstva hrvatskih branitelja nije obrazloženo zbog čega je došlo do obustave javnog poziva za dodjelu potpora za samozapošljavanje  ''Samozapošljavanje hrvatskih branitelja, djece smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja, djece dragovoljaca iz Domovinskog rata i djece hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata...

Podijeli

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je pa obustavilo javni poziv za dodjelu potpora za samozapošljavanje…

Ministarstvo hrvatskih branitelja 26. ožujka 2021. godine donijelo je Odluku o obustavi Javnog poziva za dodjelu potpora za samozapošljavanje u okviru EU projekta ”Samozapošljavanje hrvatskih branitelja, djece smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja, djece dragovoljaca iz Domovinskog rata i djece hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata“, a koji je objavljen 7. siječnja 2020. godine.

Cjeloviti tekst Odluke o obustavi Javnoga poziva dostupan je na mrežnoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja, u dijelu Aktualni javni pozivi.

U priopćenju Ministarstva hrvatskih branitelja “nije dovoljno vidljivo obrazloženo u objavljenom tekstu”!?… zbog čega je zapravo došlo do obustave javnog poziva za dodjelu potpora za  ”Samozapošljavanje hrvatskih branitelja, djece smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja, djece dragovoljaca iz Domovinskog rata i djece hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata.

Ova zanimljiva objava na mrežnoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja ostala je neprimijećena, pa ćemo zatražiti očitovanje i obrazloženje ove odluke da svima bude jasno. Iako je obrazloženje objavljeno, isto je trebalo biti pojašnjeno u objavi o prestanku i tako jasno vidljivo svima da se ne mora tražiti po mrežnoj stranici ministarstva, jer nisu svi ljudi informatički dovoljno educirani da kopaju i traže po mrežnoj stranici , već ono što vide u naslovu o prestanku to se uzme zdravo za gotovo i potom slijede kuloarske priče.

G.S.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here