Podijeli

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izjavio je u utorak kako nema što dodati izvješću Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK), koji je podnio kaznenu prijavu protiv zamjenika predsjednika HDZ-a i potpredsjednika Sabora Milijana Brkića i njegova brata te dvojice osumnjičenika iz afere SMS Franje Varge i Blaža Curića…

“Mislim da je policija izašla s onoliko detalja s koliko je mogla u ovom trenutku. Sada je to predmet koji je u nadležnosti DORH-a i daljnji tijek postupka je na Državnom odvjetništvu, koje može nalagati mjere koje smatra potrebnima”, rekao je Božinović uoči konferencije o sigurnosti cestovnog prometa.

Na upit kako će se HDZ postaviti po tom pitanju, odgovorio je da se HDZ nema što postavljati već treba pustiti da postupak ide svojim tijekom.

Što se tiče otvaranja istrage protiv ministrice regionalnog razvoja i fondova EU-a Gabrijele Žalac zbog izazivanja prometne nesreće, Božinović je rekao da je policija napravila posebno izvješće koje je dostavljeno Državnom odvjetništvu u Vinkovcima, koje će sada vodi taj postupak.H

D.K.


Podijeli

11 KOMENTARI

  1. HDZ-ov BO(R)G ĆE ANGAŽIRATI PNUSKOK, USKOK, SOA-u, DORH, POKAJNIKE, LAŽNE SVJEDOKE….DA REALIZIRA IZBACIVANJE IZ HDZ-a ONIH KOJI BI MU MOGLI RADITI O GLAVI, ALI KAKO JE KAO S NEBA, NAGLO PAO U HDZ TAKO ĆE NAGLO IZGUBITI SNAGU (KAO SANADER) I UDARITI O TLO. TKO VISOKO LETI, NISKO PADA!!!

  2. Crni Brkicu gotovo je! Odradio si prljavi posao za udbu sad im vise ne trebas. Toliko si jadan da si dozivio da i jedan Stazić piša po tebi a ti “vjerodostojno” šutiš dok on tvoje hercegovce koljačima naziva,šamarali su te kao mrtva magarca do zadnjeg trena a sad u pržun,nisi bolje ne zaslužio.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

šest + sedam =