Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Budući da uvijek istog trena trčiš na mjesto događaja kad je u pitanju bilo kakav (pa i minoran) incident na štetu Srba u Hrvatskoj i potom oko svega praviš neviđenu halabuku, kao i kad se privede bilo kojeg srpskog građanina-osumnjičenika za ratne zločine, zanima me, Milorade Pupovac, jesi li reagirao u ovom slučaju i pokušao doprinijeti da se u Trpinji i okolici konačno prestane divljati, pucati i četnikovatiza svaki srpski pravoslavno Božić, za svaku slavu i utakmicu!?

Jesi li Milorade, bio u Trpinji poslije pravoslavnog Badnjaka, ove 2019. godine!? Ako nisi – zašto nisi!? Jer, tamo tvoji sunarodnjaci pucaju iz automatskog oružja i tako “slave Božić”! A zasigurno znaš, Milorade, kao i svi mi koji smo preživjeli 90-e godine, kako je Trpinja bila jedno od četničkih uporišta u vrijeme rata – Trpinja u kojoj i danas buja četnički ekstremizam, a Srbi šute o svojim zločinima i zločincima i skaču na svakoga tko priupita nešto vezano za to.

Nezadovoljan si time kako te kod nas u Hrvatskoj percipira dio javnosti, a ništa ne činiš ne bi li umirio svoje ekstremne sunarodnjake koji i danas pucaju iz automatskog oružja po Hrvatskoj!? Je li to normalno, Milorade?https://www.vecernji.hr/vijesti/pucnjava-pravoslavni-bozic-vukovar-1219285

Da kojem Hrvatu u Vojvodini ili Srbiji padne napamet išta slično – da nabavi negdje automatsku pušku i puca iz nje –  što bi mu se dogodilo!?

Reci Milorade!

Evo, tebi za informaciju – iz službenog, provjerenog izvora:

6.siječnja 2019.

U TRPINJI KOD VUKOVARA UHIĆENI MLADI SRBI ZBOG PUCNJAVE IZ AUTOMATSKOG ORUŽJA NA PRAVOSLAVNI BADNJAK!

Od PU Vukovarsko-srijemske potvrđeno je da su tijekom pravoslavnog Badnjaka, 06. siječnja ove godine, u Trpinji kod Vukovara uhićeni mladi Srbi zbog pucanja iz automatskog oružja.

“Operativnim radom i kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika PP Vukovar utvrđena je sumnja da su 25- godišnjak i 22-godišnjak iz Trpinje iz automatske puške pucali u zrak” – navodi se u dopisu PU Vukovarsko-srijemske objavljenom u TV emisiji ‘Bujica’ od 21. siječnja 2019. godine. Jedan počinitelj je pritvoren, a oružje je zaplijenjeno

(Objavljeno u emisiji ‘Bujica’ – TV Z1; https://youtu.be/Vl7HsyViX24; Vidi: https://sirokibrijeg.info/bujica-tv-marijan-knezovic-cak-je-i-tito-bolje-govorio-hrvatski-covic-je-promasio-mjesto-odlaska/)

Zar se tako grade međunacionalni odnosi i suživot, Milorade!?

Piše/Zlatko Pinter

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju          nužno stajališta uredništva Braniteljskog portala**

 


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

17 KOMENTARI

 1. Zato su nas razoružali, majku im domoljubno-UDBA-šku., E moj mutavi i izgubljeni narode. Sada ponovno da se zarati, sa čim će te se braniti od srbo-čertničke horde. Imaju toliko skrivenog oružja, da nam više neće niti dragi Bog pomoći, a ova gadija domoljubna sa kurvinjskom rukom na srčeku, će pobeći, i to verovATNO U SERBIJU, pas im mater jebavao, a deca im se kopilila sa čedama i marvom smrdljivom srpskom!!!!!!

  • …..Makar i po 500-ti puta morao ponavljati…!!! Svim HDZ & SDP & HNS-ovim, bivšim i Sadašnjim Glavešinama, SVE oduzeti, jer to nisu ni Pošteno stekli, i SVE te Parazitne Stranke Zatvoriti….!!!!!

 2. Pa Milorad je namjestenik i glavni Plenkijev igrac .Pa Plenki je njemu dao svu vlast neka se vidi da cetnici vladaju Hrvatskom . Sin vojne lekarice nema domoljublja gdje bi ga bio dobio on ima cetnikoljublje

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + osamnaest =