Suci odgovorili Mamiću: U Dubaiju jesam bio, ali ne s njim. “Nemam komentara, stvarno”…

'PRESUDA DOVOLJNO GOVORI O NJEGOVIM NAVODIMA'...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

“Nemam komentara, stvarno! Mi smo rekli sve u svojoj odluci: potvrdili smo drugu optužnicu i odredili istražni zatvor. U Dubaiju jesam bio, ali ne s njim, zet mi je tamo radio kao liječnik”, kratko je za Večernji rekao Zvonko Vekić

“Neću ništa reći, nemam volje ni želje da se suočavam s njim na taj način”, dodao je.

“Efikasnost provedenog postupka, kvaliteta napisane odluke i činjenica da je odluka potvrđena na Vrhovnom sudu, dovoljno govori o utemeljenosti njegovih navoda. Nemam volje i želje suočavati se s njim na toj razini”, rekao je Darko Krušlin, koji je Mamiće i osudio.

Predsjednik Županijskog suda u Osijeku Zvonko Vrban nije htio ništa komentirati, poručivši kako mora na miru sve još jednom preslušati.

“Samo se nadam da će se sve što je rečeno istražiti i da će se utvrditi što je od toga istina, a što nije”, dodao je Vrban.

Podsjetimo što je Mamić rekao.

“Mislim da se trebamo boriti i da trebamo reći tim ljudima dosta, ljudima koji se zovu Đuro Sessa, predsjednik Vrhovnog suda RH. Ne postoje institucije u RH i Europi u kojima Sessa nije predsjednik. Čuli ste, Europe. Čovjek kleptoman, kriminalac, varalica, zlotvor, čovjek koji odlučuje o pravu u jednoj suverenoj državi Republike Hrvatske. Rekao sam pred vama već dva puta i još jednom ponavljam da sam spreman u svakom trenutku se staviti na dispoziciju DORH-u i USKOK-u i svim institucijama RH da dokažem da je Đuro Sessa kriminalac i da sam mu osobno kao predsjedniku suda donosio novac u kancelariju da bi mijenjao donesene presude ili utjecao na sudske sporove u toku”.

Rekao je i kako je sucima iz Osijeka dao pola milijuna eura mita.

D.K.Vezane vijesti;

POGLEDAJTE VIDEO Zdravko Mamić tvrdi da je Sessi nosio novac, objavio je i imena sudaca: ‘Dao sam im pola milijuna eura‘


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 7 =