VIDEO Miganti naviru sa svih strana – Policijska akcija na A1 kod Draganića: U kamionu su pronašli migrante

Ima i vozilo vojne policije i policija u civilu. Preusmjerili su cijeli promet kroz postaju...

Foto-čitatelj
Podijeli

Policija je u srijedu ujutro zatvorila autocestu kod Karlovca i sav promet preusmjeravala preko benzinske postaje Draganić. Na terenu je bilo više desetaka policajaca – presretači, carinska policija sa psima i prometna policija na motorima. Zaustavljali su vozila i pregledavali ih.

– U tijeku je preventivno-represivna akcija na odmorištu Draganić. Promet nije zatvoren, no zbog akcije koja je u tijeku je usporen. Riječ je o redovitim akcijama koje se provode preventivno radi suzbijanja bilo kakvog kriminaliteta, prekršajnog i kaznenog, redovne akcije koje se provode sa svim ostalim nadležnim službama – rekli su u PU karlovačkoj.

Kako javljaju Vijesti.hr, u jednom od kamiona otkriveni su ilegalni migranti, a kamere RTL-a snimile su i uhićenje muškarca koji je htio izbjeći kontrolu policije, no uspjeli su ga uhvatiti.

– Kod benzinske Draganić prema Karlovcu pregledavaju kamione, aute, taksije. Ima i vozilo vojne policije i policija u civilu. Preusmjerili su cijeli promet kroz postaju. Jedno 20 do 30 policajaca – rekao nam je čitatelj koji je poslao fotografije, donosi 24sata.hr.

D.K.


Podijeli

16 KOMENTARI

  1. Ništa strašno treba vjerovati na riječ ministru božinoviću da policija je spremna i može podnijeti i izdržati sve ovo.Samo se pitam kud uđoše na A1 šuplja granica ko švicarski sir jedino ako ih ministar ne uvozi pa ih poslje hapsi evidentira i na kraju pravda svoj nerad

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

pet × jedan =