Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Pišite Braniteljskom portalu o svemu što vas tišti. Problematika s kojom se susrećete…Pišite o svemu za što mislite da može pomoći hrvatskom narodu, kojemu smo upravo mi hrvatski branitelji osigurali neovisnu , samostalnu i demokratsku državu, ogromnom žrtvom podnesenom u obrani od agresije srpskog i Jna agresora na našu Hrvatsku…

Pišite i šaljite nam svoje tekstove na ove mailove…( kontakt@braniteljski-portal.com) i (braniteljskiportalhr@gmail.com)

Kako vi vidite stanje u Hrvatskoj za koju ste krvarili i dali je u ruke elitama koje su je uništile i opljačkale. Dovele nas do ruba egzistencije. Pustošenjem Hrvatske, odlaskom naših sposobnih i potentnih ljudi iz Hrvatske, vraćamo li se desetak godina unatrag.

Demografija, socijalno stanje, rasprodaja naših najboljih resursa i nadalje traje.

Probudite se i pišite nam o svemu, pokažimo da nismo ni zatucani, kockoglavi  ognjištarci, kakvima nas se prikazuje u medijima. Ne dajmo na sebe kao da ne postojimo. Svi nas vole samo pred izbore a poslije smo zaboravljeni. U Lijepoj našoj koju smo mi stvorili nas nazivaju “kamenom zaglavnim” ali Domovinski rat nisu zaštitili niti jednim zakonom.

Žalosti nas nepobitna činjenica da svakim danom nestajemo i to u poražvajućem broju i jako mladi…Odumiremo i kao Država. Demografska slika kod nas je katastrofalna.Domovinski rat se želi maknuti iz povijesti. Sutra će biti kasno kad ga proglase, tamo nekim sukobom ili građanskim ratom.

Hrvatski generali, oni časni i istinski kojima riječ kriminal nije poznata, pišite nam.

Hrvatski intelektualci koji ste marginalizirani zbog nečijih osobnih ili političkih interesa, ne šutite, pišite nam.

Naši raseljeni Hrvati diljem svijeta, mnogi od vas prate i čitaju Braniteljski portal, pišite nam. Pišite o problemima koji vas priječe da se vratite u Hrvatsku i ulažete u svoje poslove kako bi dali svoj doprinos boljitku Hrvatske, a priječi vas tromi sustav i nejasnost hrvatskih zakona.Pišite nam o svojim iskustvima sa Hrvatskom administracijom koja je do te mjere duboka i troma da vas priječi u mnogim stvarima. O tom nitko ništa ne govori javno, ali je tomu tako.Pišite i imenujte one koji su od vas tražili mito da bi vam tek onda omogućili da nešto uradite. Ne bojte se! Pišite argumentirano.

Svi vi obespravljeni, blokirani i na bilo kakav način bespravno kontaminirani hrvatski građani. Pišite nam. Ne bojte se!

Pišite i šaljite nam svoje tekstove na ove mailove…( kontakt@braniteljski-portal.com) i (braniteljskiportalhr@gmail.com)

Teme mogu biti iz obrambenog i nametnutog nam od strane srbije-Domovinskog rata.-

-Mogu biti političke, gospodarske, socijalne i sve druge o kojima želite ponešto reći, a da to nemate priliku u nekim drugim medijima. Zato je Braniteljski portal tu koji će vam dati prostor za javno izrečene riječi. Dajite svoje ideje, predlažite. Iskustva. Spoznaje , kako dalje a da sve bude bolje. Vidite i sami da se političke elite u Hrvatskoj ne snalaze u ovoj baruštini koju su oni zakuhavali dugo i sad smo tu gdje jesmo.

Ne bojte se!

Za braniteljski portal pišu redom,vrsni intelektualci, časnici hrvatske vojske, hrvatski branitelji…Osnovali smo znanstveni Tim Braniteljskog portala koji prati veliki spektar zbivanja na političkoj sceni u Hrvatskoj koja je u ogromnim problemima o kojima javno ne smiju govoriti političke elite koje štite jedni druge. I tako godinama.U medijskom prostoru Hrvatske sve je više manipulativnih vijesti koje vas dovode u nedoumice. Sve je to kuhinja ljevičarsko neoliberalnih nakupina koje Hrvatskoj ne žele  ništa dobro. Nisu to željeli ni u vrijeme Domovinskog rata, jer je njih ova Hrvatska iznenadila. Na nama je da je očuvamo. Kakva je takva je, naša je! Moramo se svi zajedno potruditi da bude bolja! Probudite se!

Mi nemamo pravo na šutnju!

Pišite i šaljite nam svoje tekstove na ove mailove…( kontakt@braniteljski-portal.com) i (braniteljskiportalhr@gmail.com)

Svi vaši tekstovi koji ne sadržavaju opačine i koji su pisani argumentirano i suvislo, biti će objavljeni na Braniteljskom portalu.

Braniteljski portal


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

12 KOMENTARI

 1. Edit:
  Pardoniram, malo sam nejasno opisao stvar, većinom jer prvi put komentiram i nisam bio ziher kak će mi komentar proć.

  Uglavnom, šahovski klub je počeo organizirati međunarodne turnire, ove godine je u Rakitju, kaj je pod generalskim pajserom bljak-blaupunkta.

  A ne smije se dopustiti da jedan braniteljski klub uspije niučemu, je l’ tak? pa kad ih nisu mogli ugasit nikak drukčije, nać iakovu proceduralnu ili kakovu drugu grešku, a napose ono najbitnije: kad su skužili kak tu nema mita za njih – b-b je od njih zatražio kako reoh – potvrdu o NEKAŽNJAVANJU. Nitko drugi doli on?
  I to ne u roku od mjesec, dva, nego u roku od 2 dana.

  Znam kak je ovo samo “mali primjer”, ali razmislimo, ak nas tolko mrze pa nam ne dopuštaju niti šah igrat, kakovu pomoć od njih očekivat kad ti se kuća raspadne?

 2. Ne znam jeste li znali, ali jedan mali, ali vrlo uspješan šahovski klub kojega su pokrenuli branitelji postao je nedavno međunarodni.

  Skoro istoga je trenutka bljak-blaupunkt poslao sve vrste inspekcija, i kad ih ni zbog čega nisu mogli ugasit – od svih članova je zatražio – POTVRDU O NEKAŽNJAVANJU.

  Ako hrvatski šahisti pobijede, vjerovatno će ih slat na doping kontrolu.

  Tolko za sad.

 3. Sve su rekli i pokazali nedavno naši pretpostavljeni čast nekolicini drugovi generali,prodali nas ratnike topovsko meso za Judine škude!Ako oni nisu ti koji su morali i trebali podržati onakav prosvjed u Vukovaru tko bi trebao još podržati nas branitelje i istinu o zločinima u Domovinskom ratu.Admine naslov i previše kaže!

 4. Nikakva pisma otvorena ili zatvorena, nikakvi komentari, nikakvi apeli i slična sranja ne mogu prominiti hrvatsku realnost a ta je da smo ŽIVA VUKOJEBINA!!!!!A dok ne crkne ADZ hrvatska neće naprid!!

  • Gospodine Tomiću-ne razmišljajte tako niti ne sijte nekakvu paniku , jer ne živimo u Ruandi ili Venezueli. Živimo u samostalnoj, neovisnoj demokratskoj državi Hrvatskoj. Čemu takvo razmišljanje? Čemu taj strah? Ili ste to smišljeno napisali da bi sve druge odmah doveli u nedoumicu? Pišite slobodno o svemu, bez ikakvog straha od ikog. Naravno na način uljuđen i bez vrijeđanja ikoga, ali samo argumentiranim činjenicama i istinama, možemo uraditi mnogo. Zato g. Tomić ne komentirajte na način na koji ste to sad uradili jer takvi kao vi koji tako razmišljaju samo unose nesigurnost među naš narod. Hvala

   • u neovisnoj i samostalnoj ???? zakone i pravila nam diktira Brisel… izbjeglice se šeću po državi , prelaze granice kako kome se digne.I vi lupetate o neovisnosti .Što vi možete uraditi “mnogo” ? Isti ste kao i većina udruga..što vam kažu sa Kaptola i HDZ-a vi skakućete kao poslušni psići… Dobro..sada znamo da gosp Tomić unosi nesigurnost među naš narod , a ne plinske boce po Savskoj

  • rekoše uzroke iseljavanja nije to ni bjeg ni kukavčiluk već ni crkva se nije snašla ili su toliko i oni premreženi pa reagiraju kako to kod nas kažu “NAKON DITETA” ovo samo sila more poravnat i nadam se da je ravnanje vrlo blizu jer inače……………..

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 1 =