Podijeli

Gost mozaične emisije  bio je književnik i profesor emeritus medicine dr. Matko Marušić. Čovjek širokoga znanja i poznanstava, bez dlake na jeziku, a kada opominje i savjetuje to je, kako kaže, uvijek iz ljubavi prema domovini i ljudima.

Povod za razgovor je Marušićeva nova knjiga “Mi Hrvati”.

Nema korupcije i nepotizma ako si domoljub, kaže prof Marušić.

Poslušajte niz prekrasnih i poučnih poruka prof. Matka Marušića koje se odlikuju velikom ljubavi prema svom hrvatskom narodu i hrvatskoj Domovini.

Dio razmišljanja prof. dr. Matka Marušića-pogledajte u prilogu NAŠA TV…

Matko Marušić-Naši neprijatelji žele da povjerujemo da loše živimo…

M.M.

 


Podijeli

3 KOMENTARI

  1. Prije svega, ne mogu vjerovati da je to profesor, a niti nizu idiotskih navoda koje pročitah. Na žalost “profesore” ,ja živim u Hrvatskoj i s 30 i nekoliko godina radnog staža, plus dobar dio ratišta, ne vidim tu Hrvatsku koju Vi vidite. Vidim samo leglo nakaza koje se smiju nad grobovima uzaludno izgubljenih Hrvata i “kršćana” koji obožavaju pozlaćeno limeno tele. To ja vidim profesore. A vidim zato jer mi je pun kurac licemjera, degenerika, neradnika i vama sličnih.
    Kada se kao profesor budete mogli i htjeli ogledati u bilo kojoj temi, javno ili drugačije, nadam se da ćete se udostojiti izazvati me na dijalog. Ili Vas je strah profesore? Bez brige, ja sam samo cjevar koji ti uvijek mogu očitati lekciju koliko si štetan po Hrvatsku, ti i svi tebi slični.
    Dobio si rukavicu u lice pa probaj.

    • Ma pusti. Mozda on i dobro živi. Neka se okrene oko sebe. Nepotizam i kotupcija uništavaju hrvatsko tkivo a on govori o neprijateljima. Neprijatelji smo sami sebi. Ali neka ako nu je tako lakše.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + tri =