Maršal Jugoslavije naredio je pokolj u Bleiburgu!…Od hrvatske borbe za slobodu ne smije ostati ni kamen…

Dugo je uspijevalo jugoslavenskim komunistima skrivati hrvatsku „posljednju tajnu“, ali sada je ona pred nama rastvorena knjiga...

"Fluchtpunkt Kärnten - Die Tragödien von Bleiburg und Viktring", Die Dokumentation "Fluchtpunkt Kärnten" erzählt die Ereignisse der Tragödien von Bleiburg und Viktring, als sich zum Kriegsende 1945 rund eine halbe Million Flüchtlinge von Süden kommend in Kärnten aufhielt. Nach dem Zusammenbruch der Ostfront und der Niederlage der Wehrmacht am Balkan brach der Kroatische Marionettenstaat zusammen. Im April und Mai 1945 fand eine wahre Völkerwanderung Richtung Norden statt, unter den Flüchtlingen waren auch viele kroatische Kollaborateure der Nazis. Die Briten, die als Besatzungsmacht Kärnten kontrollierten, ließen die Flüchtlinge allerdings wieder zurück nach Jugoslawien bringen. Jenseits der Grenze begann das große Schlachten von neuem, als Angehörigen der Titoarmee die Gefangenen in Empfang nahmen. Viele der Flüchtlinge wurden grausam ermordet. Der Fluchtpunkt Kärnten und die höchst fragliche Vorgangsweise der Britischen Besatzungsmacht ging als die Tragödie von Bleiburg und Viktring in die Geschichte ein. SENDUNG: ORF3 - SA - 05.05.2018 - 21:50 UHR. - Veroeffentlichung fuer Pressezwecke honorarfrei ausschliesslich im Zusammenhang mit oben genannter Sendung oder Veranstaltung des ORF bei Urhebernennung. Foto: ORF/Best Media. Anderweitige Verwendung honorarpflichtig und nur nach schriftlicher Genehmigung der ORF-Fotoredaktion. Copyright: ORF, Wuerzburggasse 30, A-1136 Wien, Tel. +43-(0)1-87878-13606
Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Sve se čini da se izbriše i ovaj vojnički grob kod Bleiburga, kao što su svojedobno partizani-komunisti preorali sve grobove hrvatskih vojnika po grobljima u čitavoj Hrvatskoj…

Od hrvatske borbe za slobodu ne smije ostati ni kamen.

To su  poručili i Austrijanci svojom zabranom dolaska Hrvata u Bleiburg.

Oni, baš kao ni Titovi „pobjednici“, ne pitaju, jel na tom krvavom polju bilo i (nebrojeno) nevinih ljudi, oni jednostavno kao i brojni Jugoslaveni, predvođeni SDP-om, žele ukloniti  sve optužene svjedoke jednog zločina, kakav nije zabilježen nigdje u Europi nakon II. svjetskog rata.

Nu, svi ti ogrezli u zločinu, ne shvaćaju da Bleiburg, što je vremenski dalje, to je sve strašniji kao krimen, da je sve veličniji i sve značajniji kao simbol, kao opomena, kao pouka.

Dugo je uspijevalo jugoslavenskim komunistima skrivati hrvatsku „posljednju tajnu“, ali sada je ona pred nama rastvorena knjiga.

Koliko se samo pričalo i pisalo da Josip Broz Tito „nema veze“ s Bleiburgom, da su tamo stravični zločini učinjeni bez  njegova znanja?

Lagali su, kao što nastoje lagati i danas.

A taj isti Tito, kojeg svrstavaju i u rang listu najvećih zločinaca XX. stoljeća, 15. svibnja 1945., osobno je, kao Vrhovni komandant, pohvalio jedinice 3. armije ovim riječima:

-„Brzim i energičnim nadiranjem prema gornjem toku reka Drave, trupe naše Treće armije presekle su otstupnicu ostacima nemačkih i ustaško-četničkih bandi i, zaokruživši ih na području Slovenski Gradec –Guštanj – Pliberg- Dravograd, posle trodnevnih žestokih borbi, razbile ih i prisilile na kapitulaciju.

Ovim su likvidirane posljednje neprijateljske snage, koje su pred našim trupama još pružale organizovani otpor.

Zarobljeno je preko 20.000 ustaša, među kojima ima veliki broj poznatih zlikovaca. Sa ustašama zarobljen je i veći broj četnika.  Osim toga prisiljeni su na kapitulaciju posljednji ostaci nemačke balkanske grupacije  feldmaršala Lera i zarobljeno je preko 10.000 Nemaca. U borbama je poginulo više od 5.000 neprijateljskih vojnika i oficira i oslobođeno oko 8.000 građanskih lica koje su ustaške bande silom odvele sa sobom.

Zaplenjene su ogromne količine oružja i ratnog materijala.

Trupe Treće armije za posljednjih petnaest dana zarobile su oko 100.000 neprijateljskih vojnika i oficira.

Za izvojevanje ove pobede, kao i za brzo, uspešno i potpuno izvršenje postavljenog zadatka, pohvaljujem  hrabre trupe  naše Treće armije pod komandom general-lajtnanta Koste Nađa, pukovnika Branka Petričevića i pukovnika Vukašina Subotića.

Izražavam svoju zahvalnost svim borcima i rukovodiocima jedinica koje su izvojevale ovu pobedu i uspešno izvršile postavljeni zadatak.

Neka je slava palim junacima za oslobođenje naše otađbine!

Smrt fašizmu – sloboda narodu!“

 1. maja 1945. god.

Beograd

VRHOVNI KOMANDANT

MARŠAL JUGOSLAVIJE  J.B. TITO, s.r.

(Preuzeto iz: Zbornik dokumenata i podataka o narodnooslobodilačkom ratu jugoslavenskih naroda, tom II, (knjiga 1), Beograd, Vojnoistoriski Institut  Jugoslavenske Armije, 1949.), str. 637. Dokument je bio originalno objavljen u Službenom listu Ministarstva narodne odbrane Demokratske Federativne Jugoslavije (Beograd), godina 1. (1945.) br. 4-7 (april-juli). Cijeli taj četverobroj Službenog lista pretiskan je u toj knjizi Zbornika, na str. 631-649.).

Mladen Pavković

 


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

34 KOMENTARI

 1. Hrvatska populacija nije masovno ubijana zbog tobože šaćice fašističkih ustaških zlikovaca i koljača, nego zbog klasnog rata, socijalnog i rasnog inženjeringa, pljačke i kolonizacije Hrv.zemlje, čemu su bili smetja.

 2. Zaboravlja se i krije, da je Hrvatski narod bio pod okupacijom i zatiranjem 1918-1938, kada je uspostavom Banovine Hrvatske na zahtjev međunarodne sile došlo do predaha, te se većina Hrvatskog naroda svrstala na stranu NDH, od 5,000.000 Hrvata, jer su vjerovali da će se osloboditi.

  Hrvatski narod nije mogao tražiti saveznike među onim državama i organizacijama koje su Hrvatskom narodu negirale postojanje i pravo na slobodu u vlastitoj državi, niti ih je mogao birati.

  Za većinu Hrvatskog naroda radilo se o opstanku, nasuprot nastojanju neprijatelja da na Hrvatskoj svetoj zemlji uspostavi okvir rasnog inženjeringa tzv.jugoslaviju, te da stvori komunističku nadrasu tzv.jugoslavens s jakim karakteristikama i osobina srbstva.

  Hrvatski narod, ona najviša reproduktivna razina, kao glavna zaprjeka tome planu, morao je biti istrijebljen, istjeran i asimiliran.

  Nad Hrvatskim narodom izvršen je genocid zbog klasnog rata, da se napravi mjesta tzv. ” lebensraum ” za stvaranje jugoslavenske rase kao uzorak za pretvaranje u srbe.

  • Druga pseudodržava tzv.kraljevina shs/jugoslavija, druga jer je prva jugoslavija bila između bugara i srba, je četnička paradržava, a tzv. fnrj/sfrj njen kontinuitet.

   Tuđman je dobro uvidio, da kontinuitet te četničke pseudodržave tzv.sfrj/fnrj nema razloga za postojanje, ako se osvijetli istinom njen početak, vidi F.Tuđman Hrvatska u monarhističkoj jugoslaviji, te Hrvatska u vrijeme prve okupacije, Hrvatski vojnik.

  • često se može čuti, žalosno, od neukih pseudohrvata, kako je pseudodržava tzv.kraljevina jugoslavija bila pod okupacijom, što nikako ne odgovara povijestnoj stvarnosti, jer je Hrvatska bila pod okupacijom i žrtvom rasnog inženjeringa još od 1918

  • Cilj komunističke partije tzv. jugoslavije je stvaranje komunističke rase, na razvalinama susjednih država, te je Hrvatski narod kao tisućljetna civilizacija superiorne kulture za njih barbarogene nepremostiva prepreka, zato i u tu svrhu iskorijenjivanja Hrv.naroda imali su i imaju pomoć, međunarodnih barbarogena.

  • Da se na Bleiburgu radi o tobože šačici ustaških i fašističkih zlikovaca i koljača je zaista bolesnoumna i smiješna tvrdnja i maliciozni pokušaj da se prikrije ratni zločin, masovna istrebljenja Hrvatske populacije radi klasnog rata i rasnog inženjeringa

  • preko 640.000 Hrvata iz Vojvodine i preko 700.000 Hrvata muslimamske vjeroispovjesti (prema muslimanskom vijeću iz 38) nestalo je, istrebljeno je kako bi servi mogli lakše svojatati BiH i Vojvodinu, kolonizirati i pripojiti, što nisu mogli s tolikom Hrv.populacijom

  • znači, u naprijed je neprijatelj pripremao genocid nad Hrvatskim narodom, masovna grobišta nalaze se u Austriji (nepoznat broj) Sloveniji ( preko 650 ) Hrvatskoj ( preko 800 ) BiH preko ( 700 ) i ostalo, s jednom većom i nekoliko manjih, u 10 grobišta nalazi se 100.000 ljudi ! ! !

  • I to je istina koju komunisti pokušavaju sakriti, genocid i masovna istrebljenja koja su počinili, a onda i pljačku, vila, kuća, stanova, tvornica, obrta, sela, gradova, industrija, banaka, imanja, zemlje itd.

  • jer još uvijek sanjaju da će stvoriti nekakvu komunističku nadrasu jugoslavena, te kad bi se vidjelo kakav genocid su isplanirali i sproveli, izgubili bi svrhu postojanja, kad bi svi znali da su propali proizvod rasnog inženjeringa poremećena servoturska genotipa, još k tome i zločinci i potomci monstruma, izgubili bi smisao, stoga nasljednici kojo su nasljedili genocid i zločin pokušavaju isto držati skriveno, no to je nemoguće

  • I zato, mi Hrvatski narod, sa vlastitim četrnaest stoljetnim drevnim državnim pravom, ne priznajemo;

   niti državu srba hrvata i slovenaca u što je preimenovana država slovenaca hrvata i srba s glavnim gradom zagrebom

   niti tzv.kraljevinu srba hrvata i slovenaca

   niti tzv.krsljevinu jugoslaviju

   niti federativnu stvorbu tzv.fnrj/sfrj

   kako jasno i nedvosmisleno u Ustavu RH stoji

   bili bi idioti i prvorazredni glupani kad bi se odrekli vlastita Hrvatskog identiteta i vlastite Hrvatske države, ili ruine koja je ostala od naroda i države poharane brojnim barbarogenskim najezdama, za račun nekakve fikcijske paradržave rasnog inženjeringa tzv.jugoslavije

  • Hrvatska populacija je masovno zatirana i ubijana zbog klasnog i rasnog inženjeringa, kao smetnja za kreaciju nove umjetne nadrase tzv. jugoslavena, koji su trebali zamjeniti Hrvatsku populaciju u zamišljenom lebensraumu tzv.jugoslavija, srećom propalom proizvodu bolesnog i genocidnog rasnog inženjeringa, čije ostatke danas gledamo kako se koprcaju u poremećenosti vlastita orijentalno istočnog genotipa pokušavajući se oduprijeti smrti i nestanku smišljajući i pripremajući prevrat, nebi li još jednom ugledali taj protuprirodan proizvod bolesna uma tzv.jugoslaviju i tzv.jugoslavene

  • strašna je to istina gospodo, bio sam maltene svjedokom kad si je čovjek oduzeo život, izgubivši tlo pod nogama kada je spoznao istinu, tj.bio sam upoznat sa sadržajem zbog kojeg si je čovjek oduzeo život, no ne u Hrvatskoj Republici već vani tj.u inozemstvu, a bilo je riječ o svemiru

  • ne možemo tako više, ponovna pojava “jugoslavenstva” i jugoslavenskog izroda među Hrv.populacijom, u medijskom, kulturnom, obrazovnom, političkom, zakonskom, javno društvenom, upravnom, državnom sadržaju je jedini problem koji sprječava prirodni razvitak Hrvatskog naroda i nacionalne države Hrvatskog naroda Hrvatske

 3. Tuđmanova Hrvatska nevalja, Tuđmanova Hrvatska je klerofašistička Hrvatska, Tuđmanovska Hrvatska je zločinačka, Tuđmanova Hrvatska je zlo, Tuđmanova Hrvatska je ustaška Hrvatska, Tuđmanovska Hrvatska je lopovska Hrvatska, Tuđmanova Hrvatska je loša Hrvatska, Tuđmanovu Hrvatsku treba zamijeniti boljom, onom starom.

  Badava nam gospodo i vojska i policija i sabor i državne institucije i sve te sjajne značke i sva Hrvatska povijest i Domovinski rat, kada neprijatelj, iako malobrojan, priprema prevrat, kako bi sadašnju Hrvatsku zamjenio “svojom” umjetnom Hrvatskom, a ta je jugoslavenska.

  Bili smo upozoreni Gospodo, bili smo upozoreni da ostaci propalog rasnog inženjeringa pripremaju prevrat i rade na tome kako bi restaurirali Hrvatsku na njihovu sliku i priliku, u kojoj je Hrvat fašist, a fikcijski jugoslaven poremećena gentisa tobože nekakva nadrasa.

  Bili smo upozoreni, da se radi na prevratu.

  Iz stranih medija to je vidljivo, dok se protiv Hrv.naroda i Hrv.države vodi brutalan dezinformacijski rat, Hrvatska šuti i pristaje na napadačevu laž, pristati na laž neprijatelja, znači izgubiti.

  Mi Hrvatski narod ne priznajemo pseudodržave tzv.jugoslavije, nikad nismo, nikad nećemo niti možemo priznati okupacijsku paradržavu nasuprot vlastita tisućljetnog državno pravnog kontinuiteta.

  Na ostatke Hrvatskog naroda i na ostatke Hrvatske države izvršena je agresija udruženih snaga jugokomunista i velikosrbskih četnika, kao završni čin dvostoljetnog nastojanja neprijatelja da biološko istrijebi, istjera i asimilira Hrvatski plemeniti origo gentis, te tako iskorijeni Hrvatski rod, a državu Hrvatskog naroda Hrvatsku, raztepe, uništi i kolonizira kako bi mogao eksploatirati i uživati njena prirodna bogatstva i vrijednosti za sebe.

  Oni koji misle da je stvarnost igra, neka, bili smo upozoreni, da još uvijek u našem domu živi i ruje jugoteroristički barbarogenski smrad koji sprema prevrat.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 7 =