Marko Ljubić: Sramotno mirenje Hrvatske s Plenkovićevom razornom reformom obrazovanja…Neznanje nikoga ne opravdava, a za neznalicama narod ne ide…

Neznanje nikoga ne opravdava, a za neznalicama narod ne ide...

foto-facebook
Podijeli

Usprkos tomu što je hrvatski narod žestoko prosvjedovao protiv Plenkovića zbog ratifikacije Istanbulske konvencije, potpisivanja sporazuma iz Marakeša, usprkos golemom, a prigušenom nezadovoljstvu zbog potpune anacionalizacije Hrvatske, zbog potpune antifašizacije u svim i najsitnijim nišama utjecaja, zbog nevjerojatne političke srbizacije zemlje, te uspostavljanja nevjerojatne kontrole nad svim procesima i teških manipulacija, ništa od navedenog nema tako zastrašujući i razoran utjecaj po hrvatski narod kao – obrazovna reforma.

-MARKO LJUBIĆ: Čemu se i komu cereka Blaženka Divjak…ta žena nema temeljni preduvjet biti hrvatskom ministricom…

Sve gore navedeno su male bebe za taj čudovišni eksperiment nad hrvatskom djecom. Zato je potpuno neshvatljivo da se zbog toga ne podigne i “kuka i motika”. Nevjerojatno je da s nacionalnog političkog spektra doslovno svi Plenkovićevi oponenti kao glavne krimene ističu sve samo ne najvažnije – udar na djecu. A upravo obrazovanje nosi izniman ujediniteljski politički potencijal stotina i stotina tisuća ljudi, od desetina tisuća učitelja i nastavnika, djece, roditelja, te cijeloga spektra nacionalnih i kršćanskih inicijativa i institucija.

Predsjednik Školskog sindikata ‘Preporod’ Željko Stipić: Honorara za priručnike ne bi se posramili Tomić i Rudanica zajedno za svoje mega-hitove…

Ni po čemu HDZ neće ostati zabilježen tako sramno u hrvatskoj povijesti kao po ovoj “Divjakicinoj i HNS-ovoj” reformi, pa je šutnja u stranačkim redovima o tome još jedan znak da je ta politička struktura potpuno uništena. S druge strane sve stranke nacionalnog, suverenističkog i kršćanskog spektra, udruge i zajednice ni po čemu ne mogu biti izlazno svijetlo hrvatskom narodu ako se nastave baviti svim i svačim, gotovo ne spiminjući obrazovanje, te ako ne pronađu načina zaustaviti taj udar na hrvatski narod. Neznanje nikoga ne opravdava, a za neznalicama narod ne ide.

-Kako  je Ministarstvo znanosti i obrazovanja iskoristilo nastavnike Hrvatskoga jezika i knjižničare za miniranje znanosti o književnosti, udar na pedagošku struku te  uvođenje mračnih, p o r n o g r a f s k i h i pedofilskih sadržaja u kurikul Hrvatskoga jezika…

Koliko je tragično zaglupljivanje cjelokupne javnosti najbolji je dokaz jučerašnje oduševljenje na društvenim mrežama zbog toga što je navodno ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje Dubravka Brezak Stamać rekla da misli kako reformu treba odgoditi. Napominjem da je gospođa članica zagrebačkog HDZ-a, zastupnica Gradske skupštine, dakle Mikulić-Plenkovićev favorit, odnosno Prgometova politička družica. Ovo je važno naglasiti radi razumjevanja njezine nove poruke, kojom je ohladila oduševljenje. Danas ravnateljica Brezak Stamać misli, da je mislila jučer kao i većina njezinih kolegica i kolega u prosvjeti, da je nekada ranije trebalo razmisliti da se reforma odgodi, ali da to danas ne dolazi u obzir. Nitko ne zna kad je bilo to “ranije”, kada je prestalo biti bitno, te gdje je nestalo to mišljenje. Kada se, kako i zbog čega pojavio razlog za novo mišljenje?

S obzirom da je Agencija izravno nadležna za pripremu i edukaciju nastavnog osoblja, te s obzirom da je nedavno vlada potpisala sporazum sa Filozofskim fakultetom u Zagrebu, čitaj – Goldsteinom, Budakom, Klasićem, Marijanom Bjelić, Kapovićom i kompanijom koji će preuzeti nadzor nad programskim sadržajem udžbenika i priručnika za nastavnike, više je nego jasno da je gospođino novo “mišljenje” u biti njezin karijerni rukopis, te da je “Divjakicina” reforma – Plenkovićevo životno djelo. I HDZ-eovo.

Brezak Stamać, kao rasna karijeristkinja nema ni komoditet, a ni razloge baviti se javnim dojmom svojih mislilačkih vratolomija, niti ju treba i smije biti briga za prilično sramotno i neinteligentno izvlačenje s kojim pokušava prikriti da misli što joj se naredi i da je to karijerna inicijacija današnjeg režima na koju i ona pristaje posve svjesno utiskujući i svoj potpis na najsramotniju i najrazorniju namjeru protiv hrvatskog naroda. Nevjerojatno je da u Hrvatskoj i dalje postoje idioti koji misli da je ovaj udar na hrvatsku sadašnjost i budućnost Vrdoljakovo ili Divjakicino nedjelo, te da to u potpunosti nije Plenkovićov rukopis, napiso je Marko Ljubić na svom facebooku.

G.S.

** Mišljenja iznesena u kolumnama i komentarima osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Braniteljskog portala** 


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četiri × 3 =