VIDEO Marijabistrički svećenik stigao u Dohu. Svi Vatreni bili na misi koju je služio za njih! Jedna je Hrvatska!

Reprezentacija je jedna grupa koja ima isti cilj, koja će vjerovati, koja će imati međusobno povjerenje, da jedni druge podržavamo u teškim trenucima i da jednostavno nema odustajanja. Mi smo puno radili na tome i svakog dana to je išlo je sve bolje i bolje...

Autor zagorje.com/Laudato/F.P. Fotograf www.zagorje.com
Podijeli

Cijela momčad hrvatske nogometne reprezentacije u nedjelju je nakon doručka otišla u prostoriju za misu, koju je služio Domagoj Matošević, rektor Hrvatskog nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici, potvrdio je za 24 sata predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Inače, poznato je da je izbornik Zlatko Dalić veliki vjernik. – Nedjeljom idem na misu, sa sobom uvijek imam krunicu, a prije svake utakmice izmolim dvije molitve – rekao je Dalić.

– Ja sam rođen na Brini u Livnu i moji prvi susjedi su fratri franjevačkog samostana Gorica. Moje cijelo djetinjstvo bilo je vezano uz crkvu i moja mama me cijelo moje djetinjstvo učila i savjetovala da živim u vjeri. Zajedno sa svojim prijateljima sam ministrirao u crkvi gotovo svakodnevno i to je taj period života koji je na mene ostavio velikog traga i utjecao na mene da budem ono što jesam danas. I zaista, od svoje kuće, obitelji i kraja ponio sam samo dobre stvari.

Ja sam shvatio da moramo poraditi na zajedništvu.

Reprezentacija je jedna grupa koja ima isti cilj, koja će vjerovati, koja će imati međusobno povjerenje, da jedni druge podržavamo u teškim trenucima i da jednostavno nema odustajanja. Mi smo puno radili na tome i svakog dana to je išlo je sve bolje i bolje. Pogotovo nakon utakmica i pobjeda, to zajedništvo je bilo sve veće i jače i postali smo nepobjedivi. Jer kada se jedna grupa ujedini, napravi jedan cilj, jednu borbu, daje sve od sebe u svakom trenutku, a zna da iza sebe ima podršku – to je najvažnije. Nisam ja te dečke učio da igraju nogomet jer bi tu pogriješio. Radimo na zajedništvu, na timu, organizaciji i jednom velikom povjerenju. To je najvažnije – istaknuo je Dalić.

S druge strane, rektor Svetišta Majke Božje Bistričke, vlč. Domagoj Matošević, poznat je kao odličan sportaš, nogometaš, a napose je vješt u rukometu, sportom kojim se prije nego što je odlučio postati svećenikom, ozbiljno bavio, prenosi laudato.hr

Kistanje-Proslavljena 25 obljetnica uz želju da se Hrvatska pobjedom plasira dalje na SP u Kataru! Jedna je Hrvatska!

S molitvom krunice, svetom Misom i pjesmom na kraju, završili smo slavljeničku 25-tu obljetnicu od doseljenje u Kistanje (1997.-2022).
Ovom prekrasnom pjesmom “Jedna je Hrvatska” koja se orila iz dječjih srdaca, želimo našoj nogometnoj reprezentaciji pobjedu u sutrašnjoj utakmici i plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva…Najiskrenije čestitke i zahvala našoj časni Blaženki koja sve to lijepo osmisli i provede u djelo, da ukupni dojam bude nezaboravan.
Bogu hvala na svemu, napisao je uz prekrasan video djece koja pjevaju Jedna je Hrvatska Roko Antić

P.S.

-Naš izbornik ne dvoji. Krunica u njegovoj ruci je znak kako se on odlučio za nadu, ljubav i spasenje.

-Mi Hrvati vjernici i katolici se molimo i nadamo dobru.

-Ukoliko tog dobra i ne bude, ljutiti se nećemo jer ćemo u radosti prihvatiti od Boga danu nam realnost, ma kakva god ona bila.

-Stoga, zašto ne reći, bravo hrvatski izborniče i cijela naša Hrvatska reprezentacijo!… Samo hrabro i ustrajno naprijed. Nagrada već sutra, vjerujemo neće izostati.

Izbornik Zlatko Dalić – “Sve što sam napravio u životu i karijeri mogu zahvaliti dragom Bogu.” Veliki čovjek i vjernik.

 


Podijeli