MARAS I SPECIJALCI DEMANTIRAJU objavljene laži nekih portala i tiskovina o Thompsonu, Bujancu i prosvjedu u Vukovaru

U Jutarnjem listu kao i na portalu Jutarnjeg lista 3. listopada ove godine objavljeno je neistinita informacija predsjednika Udruge specijalne policije Domovinskog rata Zorana Marasa...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Da su neki režimski mediji koji su u ogromnim dugovima u službi vladajućih garnitura , hrvatskom narodu nije nepoznanica, jer su o tom često izvještavali mediji. Međutim, izgleda da su prosvjedi u Vukovaru teška politička i ljuta rana birokratima koji su odlično plaćeni za svoj nerad a koji se žestoko trude manipulativnim tekstovima obezglaviti ovaj najavljeni prosvjed koji treba upozoriti upravo te birokrate i poslušnike, te iste natjerati da se napokon stave u službu naroda. To bi prosvjed u Vukovaru u konačnici i trebao polučiti, ukoliko se ne dogode neki nepredviđeni scenariji, koji bi tada svim nestalima zabili zadnji čavao u lijes i otvorli prostor daljnje manipulacije i poigravanja , ne samo sa nestalima i procesuiranjem ratnih zločina nad hrvatskim narodom, već i cijeloj Hrvatskoj.

-Jutarnji list je objavio izmišljenu izjavu Zorana Marasa uperenu protiv prosvjeda u Vukovaru, Marka Perkovića Thompsona i urednika Bujice Velimira Bujanca, navodi se u priopćenju Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata…

-Vijest je prenio i portal Dnevno.hr, (čija je glavna urednica Marija Dekanić, bivša šefica Hrvatske narodne stranke za Zagreb) ustvrdivši da “branitelji u Vukovaru ne žele  Thompsona i Bujanca”.Na njihove objave reagirao je Zoran Maras, predsjednik Udruge Specijalne policije stavom da “na Thompsona i Bujanca branitelji uvijek računaju!”

Udruga Specijalne policije u priopćenju navodi da su morali promptno reagirati i demantirati laži Jutarnjeg, na koje su nasjeli i neki drugi, koji bi voljeli da skup u Vukovaru ne uspije. U Jutarnjem listu kao i na portalu Jutarnjeg lista 3. listopada ove godine objavljeno je neistinita informacija predsjednika Udruge specijalne policije Domovinskog rata Zorana Marasa.

U tekstu koji je za Jutarnji spominje se da je Zoran Maras izjavio, citiramo: “da branitelji Thompsona i Bujanca ne smatraju dobrodošlim u Vukovaru”. Ta izjava je, iz nama nepoznatih razloga – potpuno izmišljena.

Odgovarajući na pitanje novinara Zoran Maras je izjavio da su na skupu u Vukovaru dobrodošli svi,  a da će na bini govoriti stradalnici, žrtve i gradonačelnik/domaćin Ivan Penava.

Lažnu izjavu Zorana Marasa iz Jutarnjeg lista prenio je portal Dnevno.hr u još gorem izdanju, stavljajući u naslov Thompsona u Bujanca, što je najgora manipulacija koju osuđujemo.

Ovom prilikom ponavljamo da su na skupu u Vukovaru dobrodošli svi građani Hrvatske i svijeta uključujući i marka Perkovića Thompsona i Velimira Bujanca s kojima braniteljska populacija ionako uvijek računa.

Sukladno zakonu o informiranju tražimo da se ovaj ispravak objavi u izvornom obliku i bez daljnjih manipulacija u Jutarnjem listu, na portalu Jutarnjeg lista i portalu Dnevno.hr

G.S.

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedan × pet =