Ma kakav Super Bowl, samo Hajduk! Čestitka za 111. rođendan stigla iz Los Angelesa

Hajduče, sritan ti 111. rođendan!...''Nadam se da ćemo nas troje jedan dan navijati za Hajduk na Poljudu. Velik pozdrav svim hajdukovcima i Perišiću ako čitaš, vrime je'', poručio je za kraj Denis...

Na 111. rođendan Hajduk ima novi rekordni broj članova u klubu, koji je skoro dosegao 44 tisuće!
Podijeli

Hajduk danas slavi 111. rođendan, a jednu od simpatičnijih čestitki dobio je iz dalekog Los Angelesa…

Hajduče, sritan ti 111. rođendan!

HAJDUKOV ROĐENDAN

Čestitka Hajduku iz Los AngelesaČestitka Hajduku iz Los AngelesaČestitka Hajduku iz Los AngelesaČestitka Hajduku iz Los AngelesaNa današnji je dan od nekolicine splitskih studenata osnovan Hajduk. Bilo je to prije 111 godina.

Na drugom kraju svijeta, u Los Angelesu je pak sve spremno za Super Bowl u kojem se noćas sastaju domaći LA Ramsi i Cincinnati Bengalsi. No ispred velebnog SoFi stadiona se misli i na Hajduk.

Hajduk se voli u San Pedru

Veliki navijač splitskog kluba, Denis Svirčić poslao nam je fotografije njegove obitelji koja i na američkoj zapadnoj obali živi za splitske Bile.

 

”Iako sam rođen u San Pedru, u Kaliforniji, od malih nogu srce mi kuca samo za Hajduka. Neću vam lagati da sam neki najveći hajdukovac i da pratim sve što se događa u klubu, ali nikad neću zaboraviti kad sam prvi put gledao Hajduk na Poljudu u ljeto 89. ili 90. godine. Torcida, navijanje, atmosfera, to je bilo nešto neopisivo za mene sa osam godina”, kaže Denis.

”Ne sjećam se jesmo ili igrali protiv Zvezde ili Partizana, ali sad kad se sjetim moji su roditelji bili ludi kad su me odveli na takvu utakmicu. Poslije utakmice smo morali bježati jer su letjela kamenja, sjećam se i neke tučnjave. Nisam mogao shvatiti što se sve događa”, prisjetio se Denis čiji su roditelji s otoka Krapnja kraj Šibenika.

”Perišiću, vrime je”

”Danas učim djecu, Dariju (6) i Olivera (3) da je bila bolja najbolja na svitu i nitko mi ne može reći da nije tako”, parafrazirao je stihove grupe Daleka Obala.

”Nadam se da ćemo nas troje jedan dan navijati za Hajduk na Poljudu. Velik pozdrav svim hajdukovcima i Perišiću ako čitaš, vrime je”, poručio je za kraj Denis.

Sritan ti 111 rođendan Hajduče

D.J.


Podijeli