Lustracijom domoljuba 2000 godine, slomljena je kralježnica hrvatstva i u Hrvatskoj i u BiH

Od ove čistke domoljuba Hrvatska se nije ni danas oporavila. U to vrijeme HDZ preuzima kriminalac Sanader i pod egidom čišćenje...

Foto-Ilustrativan prikaz LUSTRACIJE Hrvatskih DOMOLJUBA i HRVATSKIH BRANITELJA!
Podijeli

Nijedan narod bivšega komunističkog sustava nije tako skupo platio slobodu i ostvaraj države kao Hrvati. Da nisu Hrvati uspjeli pobijediti Srbe, svi ostali narodi bili bi i danas u Jugotamnici, osim Slovenaca kojima su Srbi 1990. širom otvorili vrata izlaska. I skoro svi drugi narodi istočne Europe, izašli iz komunizma, sproveli su u svojim državama lustraciju.

Hrvatska, čija je tajna politička policija Udba, bila nadaleko poznata po okrutnosti i brutalnosti i počinila sigurno najviše ubojstava vlastitoga naroda, lustraciju udbaša nije sprovela. Predvođeni Mesićem i Manolićem udbaši su ušli s čitavom svojom strukturom u HDZ, dok je druga skupina predvođena Mustaćem i Perkovićem zauzela fotelje novoosnovane hrvatske tajne službe. Nikad pa ni tada ni jedni ni drugi, ustvari isti, nisu disali hrvatski, nego su se bojali što će biti s njima ako dođe nova vlast koja će biti uistinu Hrvatska. Promijenili su dresove iz straha jer su vidjeli da se narod diže i da će stvoriti svoju državu. Zbog toga su po svaku cijenu ušli u sve strukture nove stranke HDZ-a i obavještajne službe, spašavajući golu glavu kako bi prošli nekažnjeno za sva počinjena zlodjela i mnoga ubojstva hrvatskih emigranata, ali i torturu nad mnogim domaćim ljudima kojima su nanosili zlo.

Zbog toga im se bilo najsigurnije učlaniti u HDZ-e ili obući odoru hrvatske vojske ili policije, naravno i ostati u toplim foteljama, a ne ići na bojišnicu.

Kada su konsolidirali redove iz straha za vlastite živote, nastavili su svoj krvavi pir ubijajući hrvatske emigrante koji su se vratili braniti Domovinu, Miru Barešića, Ludviga Pavlovića, Antu Paradžika i druge. Dok su ovi velikani vodili brigu kako osloboditi koji pedalj Hrvatske, udbaši su vodili samo jednu brigu, kako njih ubiti s leđa. Također, sebi su postavili zadak da novcem sa stranih računa, koje je Udba izdvajala iz hrvatskih poduzeća, privatizira sve što je vrijedilo u Hrvatskoj, držeći tako hrvatskog čovjeka u šahu zbog posla, a gomilajući sebi kapital. Paralelno s tim udbaši su postavljali svoje ljude na čelna mjesta državnih tvrtki. Tim novcem gradili su medijsku scenu Hrvatske. Uzurpirali su postojeće državne medije te paralelno osnivali svoje (najviše tjednike) koji se na državnoj televiziji reklamiranjem protežiraju s ubojitim naslovnicama. Također, medijski se plasiraju optužbe da poduzeća uzima HDZ, aludirajući na domoljubnu opciju ove stranke.

Nakon neuspjeloga puča na pokojnoga predsjednika Tuđmana skresana su im krila, ali nakon njegove smrti i izbora 2000. ponovno se vraćaju na vlast, ovaj put opasni kao ranjena zvijer. I kada Hrvatska nije imala snage sprovesti lustraciju i zabraniti im političko i svako drugo javno djelovanje, lustrirali su oni najveće hrvatske domoljube. Novi hrvatski predsjednik Mesić umirovio je generale, Tomson je stavljen na crnu listu, opet se zabranjuju domoljubne pjesme koje su branitelje nosile i snažile u ratu. Hrvatski poduzetnici su ocrnjivani i sva dotadašnja suradnja s državom je prekinuta kako bi se domoljubna opcija i gospodarski iscrpila i uništila. Sve se to događalo u režiji udbaša koji su ovaj put potpuno preuzeli vlast.

Zanimljivo da iako su Perković, Mustać i ostali bili u samom vrhu za vrijeme vladavine HDZ-a, oni ostaju jako moćni i nakon što se vlast promijenila pod zaštitom Mesića i Račana. Od ove čistke domoljuba Hrvatska se nije ni danas oporavila. U to vrijeme HDZ preuzima kriminalac Sanader i pod egidom čišćenje.

Piše: Zoran Bošković

Braniteljski portal

Pri preuzimanju teksta obavezno je navesti braniteljski-portal.com kao izvor

Foto-Ilustrativan prikaz LUSTRACIJE Hrvatskih DOMOLJUBA i HRVATSKIH BRANITELJA!

VEZANE VIJESTI

Braniteljska sudba je UDBA!!!…Hrvatsku su stvorili hrvatski branitelji i oni su temelj ove države!!!


Podijeli