Luka Mišetić centrifugirao Milorada;: Pupovac je organizirao Vučićev posjet Jasenovcu da izbalansira što je SDSS priznao genocid u Srebrenici…Sada Pupovac radi kontrolu štete

Saborski zastupnik i predsjednik SDSS Milorad Pupovac, obratio se javnosti na izvanrednoj konferenciji za novinare...

Podijeli

Pupovac je istaknuo kako do ovakve situacije i ovakvog odlučivanja nije smjelo doći. “Nije se smjelo dogoditi da srbijanski predsjednik Vučić ne može doći u posjet u Jasenovac. Nije se smjelo dogoditi da se ne traže alternativni načini da se taj dolazak osigura i prođe u redu, posebno zbog toga što je dva puta do sada u proteklih godinu dana postojala komunikacija oko toga kada bi se to moglo dogoditi”, rekao je na nzvarednoj konferenciji za medije Pupovac.

Na njegovu konferenciju za medije nije ostao ravnodušan ni hrvatski odvjetnik s američkom adesonom Luka Mišetić koji je Pupovca na twitteru podsjetio kako je SDSS prvi puta ove godine priznao genocid u Srebrenici.

“Ovaj tjedan je bila komemoracija genocida u Srebrenici, što je Pupovčev SDSS prvi put priznao. Pa je Pupovac brzo organizirao Vučićev posjet Jasenovcu kako bi izbalansirao ono što je ovaj tjedan napravio sa Srebrenicom. Sada Pupovac radi kontrolu štete“, napisao je Mišetić.

T.H.

VEZANE VIJESTI

VIDEO Grlić Radman: Hrvatske vlasti neće mu dopustiti ulazak u zemlju! ‘Dolazak Vučića je neiskren, to je politički čin. Ovo je provokacija Srbije!’

 


Podijeli