Podijeli

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u nedjelju je na način teško rastrojenog bolesnika hvalio osuđene ratne zločince Radovana Karadžića i Ratka Mladića slaveći ih kao srpske heroje i ustvrdio da su Srbi svim drugim narodima bivše Jugoslavije u prošlosti “poklonili slobodu”.

Dodik je tijekom dana kod Modriče sudjelovao u obilježavanju jedne od bitaka vođenih na području Bosanske posavine 1992. godine i u prigodnom govoru kazao je da su Srbi “kao državotvorni narod poklonili slobodu i Hrvatima i Slovencima i muslimanima”.

Da s Dodikom nešto nije u redu kažu druge sulude uzjave…

Sve te narode optužio je da su umjesto zahvalnosti skovali protusrpske urote sanjajući uspostavu vlastitih država te svođenje Srbije na “beogradski pašaluk”. Po njegovu sudu, upravo to je i dovelo do raspada bivše Jugoslavije koju je opisao kao “srpsku zabludu”.

Bizarne povijesne opservacije zaokružio je konstatacijom da su Srbi u ratovima 90-ih godina ipak ispali pobjednicima stvorivši “dvije srpske države” – Srbiju i bosanskohercegovački entitet kojemu je on na čelu.

Dodik Nije normalan…

Time je propao višestoljetni projekt pokušaja razdvajanja Srba na Balkanu, a zaslužni za to su svi oni koju su se borili 90-ih godina uključujući Karadžića i Mladića koji su “poveli srpski narod”, istaknuo je.

“Nemojte nam govoriti ni o kakvoj priči o BiH koja treba da jača, da se gradi kao država, jer nam se to ne može i ne smije dogoditi”, kazao je Dodik.H

A.K.


Podijeli

18 KOMENTARI

  1. CARSKA KLETVA
    Kletvu je dala jedna djevojčica za vrijeme cara Lazara. Djevojčica je umorena i pri izdisaju izrekla kletvu da Srbi vječno idu u rat i osvajanja. Od tada pa do današnjeg dana Srbi nisu ništa mogli dobro napraviti nego vječno huškaju i idu u ratove za tuđe i tako su postali najratoborniji narod na svijetu. Kada će i kako biti oproštena ta kletva, sada, u vrijeme velikih promjena ostaje da se vidi.
    Da bi se srbi oslobodili Carske Kletve moraju spoznati sebe, oprostiti sami sebi i doći do mira u duši i u srcu. Moliti za oproštenje i ne činiti drugima zlo.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + 18 =