Lošo: Zemlju razaraju povampireni jugonostalgičari, čudovišne udruge, peta kolona…

A ti unutarnji neprijatelji, koje je Lošo svrstao pod zajednički nazivnik ‘vučji čopor’, su, kaže povampireni jugonostalgičari, humanitarci koji hoće novu Jugoslaviju, čudotvorne i čudovišne takozvane nevladine udruge, peta kolona o kojoj govori prof. Zdravko Tomac...

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

‘ Blokiraju se sve stvaralačke snage, a nijedna institucija ne funkcionira, osim Katoličke crkve. Protivnici Hrvatske vode asimetrični rat: rat bez vojske, bez bojišnice, bez početka, bez kraja i bez bitke, koji je toliko uzeo maha da je Hrvatska danas ugroženija nego što je bila 1991., u vrijeme Miloševićeve agresije. Ova agresija odvija se sukladno doktrini “kuhanja žabe”. U njoj se razara nacionalni identitet Hrvatske, a tome su od 2000. na ovaj ili onaj način pridonijele sve vlade’, kaže Lošo za Slobodnu.

Dodaje kako je ‘admiral kao geostrateg i geopolitičar, bio dužan upozoriti’ na sve ranije navedeno.

A ti unutarnji neprijatelji, koje je Lošo svrstao pod zajednički nazivnik ‘vučji čopor’, su, kaže povampireni jugonostalgičari, humanitarci koji hoće novu Jugoslaviju, čudotvorne i čudovišne takozvane nevladine udruge, peta kolona o kojoj govori prof. Zdravko Tomac.

Dotaknuo se i njegovih upozorenja o katastrofalnim požarima ovog ljeta kad je govorio da oni nisu slučajni, već podmetnuti. ‘Ovoga ljeta uputio sam vapaj do neba. No, kada kod nas netko vrisne da je car gol, onda se događaju potpuno nevažna razrješenja iz tijela koje ionako postoji pro forma. Kurikuralna reforma vodi uništenju identiteta hrvatskog naroda. Ona će postati antiobrazovna reforma, a predsjednica ju je podržala. Odrekla se profesorice Vican jučer, a mene danas. No, to admiralu nije nikakav problem. Admirala je 2000. smijenio Mesić, i zato admiral svima poručuje: čut ćemo se za vrlo kratko vrijeme, kada narod bude progovorio. Ako je admiral pijevac koji je prvi zakukurijekao, pa to morao platiti glavom, to njemu ne smeta. Narod će reći svoje kada dođe vrijeme’, kaže Lošo.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

20 KOMENTARI

 1. Sta je loso zra si 91 za petu kolonu ja i prijatel smo trazli imali sra oruzja na topovnjac kad je bila privezana u crnici sve na njoj bilo pokidano i ukradeno sta je radla nakon toga nista znas li to

 2. Svi mrzitelji Hrvatske su ujedinjeni oko cilja..unistenje svega Hrvatskog,pljuvanje po domovinskom ratu,izrugivanje svemu sa predznakom domoljublja,omalovazavanje nacionalne samosvijesti; a tko su ljudi koji vode zemlju,sta su dali za stvaranje Hrvatske,uzeli su par casnih i postenih ministara koji su im trn u oku ,,ali su za njih dobar alibi…tko je u diplomaciji???tko su drzavni tajnici???tko su predsjednici uprava drzavnih tvrtki..(naravno cast iznimkama, casnih i postenih)…tko su novinari koji kreiraju javno mnijenje, tko ih placa i u cijem interesu rade…gospodo moja ima ih u svim porama, oni su rak(za koji u ovom trenutku nemamo lijek “na nasu zalost”)…..

 3. Predsjednica odvraća pažnju sa unutrašnjih neprijatelja ..jer ona ih predvodi …cuva i štiti njihove interese da bi udbaška okupacija mogla dalje nesmetano funkcionirati..Obmanjeni i zavedeni narod će ponovo glasati za nju. BOŽE PROSVIJETLI NAM SVIMA PAMET DA SHVATIMO DA MI NA ČELU DRŽAVE NEMAMO NIKOGA OSIM NEPRIJATELJE !

Comments are closed.