Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Ljilja Zovko, kandidatkinja koalicije HNS-a BiH za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH, za Dnevnik.ba je komentirala izbor Željka Komšića u Predsjedništvo BiH.

“Ovo je sumrak demokracije u BiH”, kazala je Zovko pa dodala:

“Zemlja u kojoj žive tri konstitutivna i jednakopravna naroda od kojih je najmnogobrojniji narod sebi dopustio izabrati političkog predstavnika najmalobrojnijem u liku osobe koja ne baštini niti jednu vrjednotu tog identiteta, nego naprotiv, negira i ponižava sve što jest hrvatski narod, što drugo reći nego sumrak demokracije”, kazala je Zovko,za dnevnik.ba.

D.K.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

11 KOMENTARI

 1. Neslazem se. To je sumrak hrv.vanjske politike koja se nestigne ni dogovorit sta se mora i valja uciniti. Ministrica apsolutno nista pomogla nije,premijer obeca brda i doline a predsjednici su eto svi dobri pa se nezeli nikom zamjeriri. Nemamo ono najvaznije,a to je vlast koja ima konsenzus oko vrlo vaznih pitanja i dogadjaja.

 2. Treba postupiti po naputcima Nine Raspudića te Komšića odmah proglasiti nepoželjnom osobom u RH, povući sve naše vrle diplomatsko-konzularne predstavnike iz BiH te protjerati njihove iz RH i tako uvjetovati promjenu izbornog zakona BiH. Čović i Plenković su već davno morali štititi ineterese jadnoga hrvatskog naroda u BiH kad se bez Hrvatske strane nije mogla konstituirati vlast u BiH, a usto je RH potpisnica Dejtonskog sporazuma i jamac održivosti i konstitutivnosti Hrvata u BiH! Nije to viša matematika, ali će se naši ponovno prodati za par fotelja i koalirati i sa samim crnim đavlom za komadić vlasti a na štetu naroda kojemu bi trebali služiti i čije interese bi svi trebali bezuvjetno štititi! Bosanskohercegovački Hrvati su bili hrvatski Hrvati samo kad su kao dragovoljci prvi došli i stali u obranu RH i borili se uz dragovoljce i one mobilizirane iz RH za ovu današnju slobodu! Sada mnogi iz RH pljuju po tim istim Hrvatima kao da su kuga!

 3. Pa gospodjo ima dosta i Hrvata stosu dali svoj Glas zalosno a Istinito a sada je sve gotovo staje bilo biloje samo znamo da Bosna sve vise tone odnosno ide u ponor ice Idalje dok svi Hrvati nebudu Glasali zajednog odnosno dase ujedinimo imamo primjer i u Zepcu odakle sam ija Nase institucije nerade pravedno samo koripcija i mito dokle tako trebamo dignuti glave gore i zivjeti od svoga rada a ne prositi i traziti po kantenerima

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

petnaest + devetnaest =