Podijeli

Ljilja Zovko, kandidatkinja koalicije HNS-a BiH za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH, za Dnevnik.ba je komentirala izbor Željka Komšića u Predsjedništvo BiH.

“Ovo je sumrak demokracije u BiH”, kazala je Zovko pa dodala:

“Zemlja u kojoj žive tri konstitutivna i jednakopravna naroda od kojih je najmnogobrojniji narod sebi dopustio izabrati političkog predstavnika najmalobrojnijem u liku osobe koja ne baštini niti jednu vrjednotu tog identiteta, nego naprotiv, negira i ponižava sve što jest hrvatski narod, što drugo reći nego sumrak demokracije”, kazala je Zovko,za dnevnik.ba.

D.K.


Podijeli

11 KOMENTARI

  1. Neslazem se. To je sumrak hrv.vanjske politike koja se nestigne ni dogovorit sta se mora i valja uciniti. Ministrica apsolutno nista pomogla nije,premijer obeca brda i doline a predsjednici su eto svi dobri pa se nezeli nikom zamjeriri. Nemamo ono najvaznije,a to je vlast koja ima konsenzus oko vrlo vaznih pitanja i dogadjaja.

  2. Treba postupiti po naputcima Nine Raspudića te Komšića odmah proglasiti nepoželjnom osobom u RH, povući sve naše vrle diplomatsko-konzularne predstavnike iz BiH te protjerati njihove iz RH i tako uvjetovati promjenu izbornog zakona BiH. Čović i Plenković su već davno morali štititi ineterese jadnoga hrvatskog naroda u BiH kad se bez Hrvatske strane nije mogla konstituirati vlast u BiH, a usto je RH potpisnica Dejtonskog sporazuma i jamac održivosti i konstitutivnosti Hrvata u BiH! Nije to viša matematika, ali će se naši ponovno prodati za par fotelja i koalirati i sa samim crnim đavlom za komadić vlasti a na štetu naroda kojemu bi trebali služiti i čije interese bi svi trebali bezuvjetno štititi! Bosanskohercegovački Hrvati su bili hrvatski Hrvati samo kad su kao dragovoljci prvi došli i stali u obranu RH i borili se uz dragovoljce i one mobilizirane iz RH za ovu današnju slobodu! Sada mnogi iz RH pljuju po tim istim Hrvatima kao da su kuga!

  3. Pa gospodjo ima dosta i Hrvata stosu dali svoj Glas zalosno a Istinito a sada je sve gotovo staje bilo biloje samo znamo da Bosna sve vise tone odnosno ide u ponor ice Idalje dok svi Hrvati nebudu Glasali zajednog odnosno dase ujedinimo imamo primjer i u Zepcu odakle sam ija Nase institucije nerade pravedno samo koripcija i mito dokle tako trebamo dignuti glave gore i zivjeti od svoga rada a ne prositi i traziti po kantenerima

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

tri × 2 =