Liječnik koji je operirao ranjenog policajca: Predstoje mu mjeseci oporavka.On je pri svijesti još od jučer nakon operacije, razbudio se.

Očekuju ga još manji zahvati, jer se radilo o prostrijelnim ranama koje su obrađivane po principu ratne kirurgije. Bit će potrebne još neke dorade rana, promjena fanjskog fiksatora u unutarnji...

Podijeli

Zvonimir Puljiz, liječnik u KBC-u Sestre milosrdnice u Zagrebu, gdje je smješten policajac ranjen jučerašnjim napadom vatrenim oružjem na Markovu trgu, rekao je da je ranjeni  policajac danas dobro…

“On je pri svijesti još od jučer nakon operacije, razbudio se. Danas će još biti u intenzivnoj njezi, gdje je dobio maksimalno dobru skrb i ne žali se na neke bolove”, kazao je Puljiz, koji očekuje da bi ranjenoga tijekom dana mogli premjestiti na odjel.

“Operacije su prošle dobro, s tim što se radi o kompliciranim ozljedama lijeve ruke. Za konačne ishode još se trebamo strpiti, ali očekujemo da će se ta lijeva ruka dobro oporaviti, samo što predstoji višemjesečni oporavak”, prognozira dr. Puljiz:

“Očekuju ga još manji zahvati, jer se radilo o prostrijelnim ranama koje su obrađivane po principu ratne kirurgije. Bit će potrebne još neke dorade rana, promjena vanjskog fiksatora u unutarnji. Čeka ga još niz manjih postupaka i, naravno, sljedećih mjeseci i intenzivna rehabilitacija.”

“U bolnici će sigurno provesti još tjedan ili dva”, kazao je Zvonimir Puljiz, liječnik u KBC-u Sestre milosrdnice za N1-VIDEO-OVDJE.

G.S.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here