VIDEO Legendarna i udarna ratna 4. gardijska brigada danas obilježava 28. obljetnicu osnutka

U Kninu i Splitu obilježava se 28. obljetnica osnutka 4. gardijske brigade Pauci i 12. obljetnica ustrojavanja 3. mehanizirane bojne Pauci...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Gradovi Split i Hrvatski kraljevski grad Knin, nedjelja 28. travnja, obilježavaju 28. obljetnicu osnutka 4. gardijske brigade, pobjedničke hrvatske ratne postrojbe koja je tijekom Domovinskog rata hrvatskom Jugu i šire donosila mir i slobodu potukavši srpskog i jugofašističkog JNA agresora na svom ratnom putu…

OMB-PAUCI

U Kninu i Splitu obilježiti se 28. obljetnica osnutka 4. gardijske brigade Pauci i 12. obljetnica ustrojavanja 3. mehanizirane bojne Pauci.

VIDEO-OVDJE

Svečanim obljetnicama nazočit će potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH, general zbora Mirko Šundov.

Tenkisti OMB-PAUCI U OLUJI

Tim povodom u Kninu će se s početkom u 9.30 sati održati svečana ceremonija otkrivanja imena vojarne “4. gardijske brigade Pauci” i otkrivanja spomen sobe gdje će izaslanstva Ministarstva obrane i Oružanih snaga RH položiti zajednički vijenac.

OBILJEŽAVANJE 28-OBLJETNICE 4 GBR-VIDEO

U Splitu će se, s početkom u 11.30 sati održati svečani mimohod pripadnika Hrvatske vojske i hrvatskih branitelja. Također, ispred Spomen kapelice “Sveti Križ” Dračevac s početkom u 16.45 sati održat će se svečana ceremonija uručenja crvenih beretki novim pripadnicima 3. mehanizirane bojne “Pauci”. U Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika u Splitu s početkom u 18.30 sati, održat će se Svečana akademija i promocija poštanske marke 4. gardijske brigade Pauci.

FOTO-VIDEO: Program obilježavanja 28. obljetnice osnutka 4. gardijske brigade…

A.G.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

5 KOMENTARI

    • Bruno Žužul Vidi se na izborima za koga ste se borili za HDZ-e večinom se javljaje oni koji su se borili pod jorgan planinom gdje vam svjest i ljudskost 40000 mladih je iselilo iz Hrvatske Slavonija napuštena T J prodana .Možete biti sramota da svi ne vidite kako se ološ bogati a vi kokošari njih podržavate .Govno jedno neškolovano meni nisi stvorio Hrvatsku ja sam je imao i prije 1990 g od samo vi ološi niste znali za nju .Đubre smrdljivo .

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 2 =