ČESTITAMO! Hrvatska borkinja Lara Mihalić osvojila zlatnu medalju u kickboxingu na Europskom prvenstvu!

U polufinalu Lara pobijedila predstavnicu Grčke Chatzithanou Eleni – Efraimia 14:4, koja je prije toga pobjedila Njemicu Czekalla Angelinu 22:20, a zatim je u finalu bila još uvjerljivija te pobijedila rezultatom 13:3 predstavnicu Slovenije Alin Brdar..

Zlatna Lara Mihačić
Podijeli

Članica Kickboxing kluba “Tigar” iz Karlovca Lara Mihalić ostvarila je veliki uspjeh osvajanjem zlatne medalje u juniorskoj konkurenciji na Europskom prvenstvu u kickboxingu za juniore i kadete u Budvi u Crnoj Gori…

Ovu sezonu započela je zlatnim medaljama na Europskom kupu u Karlovcu, te Svjetskom kupu u Mađarskoj, a zatim i na juniorskom prvenstvu Hrvatske. Ti rezultati donijeli su joj bodove, 70 Europski kup u Karlovcu 20 i Svjetski kup u Budimpešti 50, a s tim bodovima postala je prva nositeljica na Europskom prvenstvu u svojoj kategoriji. Kao prva nositeljica kategorije izbjegla je predborbu i plasirala se direktno u polufinale.

Lara Mihalić-foto-facebook

U polufinalu Lara pobijedila predstavnicu Grčke Chatzithanou Eleni – Efraimia 14:4, koja je prije toga pobjedila Njemicu Czekalla Angelinu 22:20, a zatim je u finalu bila još uvjerljivija te pobijedila rezultatom 13:3 predstavnicu Slovenije Alin Brdar, koja je prije toga pobijedila Talijanku Mahfoudh Saru 15:5 te Grkinju Fourla Demetru 13:10 te je postala prvakinjom Europe. Dodjela zlatne medalje predviđena je za subotu poslijepodne, nakon timskih borbi nacionalnih timova, a povratak u Karlovac bit će u nedjelju poslijepodne.

D.J.


Podijeli