Lakše ozlijeđen pripadnik 3. hrvatskog kontingenta NMI…došlo je do opaljenja osobnog oružja!

Ozlijeđenom vojniku, koji je zadobio prostrijelnu ranu lijeve šake, pružena je liječnička pomoć u vojnoj ambulanti unutar baze, te je helikopterom prebačen u američku vojnu bolnicu koja se nalazi u sklopu zračne luke u Bagdadu zbog daljnjih medicinskih pretraga...

Podijeli

Tijekom redovne aktivnosti čišćenja i provjere osobnog naoružanja lakše je ozlijeđen pripadnik 3. hrvatskog kontingenta u Iraku…

Tijekom redovne aktivnosti čišćenja i provjere osobnog naoružanja u ponedjeljak, 12. listopada 2020. godine u večernjim satima, došlo je do opaljenja osobnog oružja (pištolj) pri čemu je lakše ozlijeđen pripadnik 3. hrvatskog kontingenta u NATO misiji u Iraku (NATO Mission Iraq – NMI).

Ozlijeđenom vojniku, koji je zadobio prostrijelnu ranu lijeve šake, pružena je liječnička pomoć u vojnoj ambulanti unutar baze, te je helikopterom prebačen u američku vojnu bolnicu koja se nalazi u sklopu zračne luke u Bagdadu zbog daljnjih medicinskih pretraga.

Tijekom navedenog događaja drugi pripadnici hrvatskog kontingenta nisu bili ugroženi niti je nastala materijalna šteta. Očevid je u tijeku i provode se daljnje istražne radnje, priopćio je MORH.

M.M.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here