Kuščević nije upisao kuću u katastar: ”Hvala Bogu, imam puno nekretnina, nije moguće sve to pratiti”

Ako Kuščević nema kontrolu nad svojom osobnom ekonomijom, nekretninama, neplaćenim ili plaćenim računima,kako će ovaj ministar  voditi računa o državnim poslovima ?...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Na pitanje kako mu se to moglo dogoditi, ministar je odgovorio: “Tko će voditi računa?”. Imate toliko nekretnina da ne možete pratiti? – pitala ga je novinarka. “Bogu hvala, da”…

Ministar uprave Lovro Kuščević komentirao je Telegramov tekst koji otkriva kako ministar nije upisao svoju kuću na Braču u katastar punih 11 godina, javlja N1.

Na pitanja novinara zašto nije upisao kuću (vilu na na Braču koju iznajmljuje) u katastar, ministar uprave Lovro Kuščević je izjavio: “To sam pročitao u medijima. Zaista sam to propustio. Dao sam zahtjev da se unese u katastar…Hvala Bogu, imam puno nekretnina, nije moguće sve to pratiti. Dao sam zahtjev da se evidentiraju u katastru sve moje nekretnine”

Na pitanje kako mu se to moglo dogoditi, ministar je odgovorio: “Tko će voditi računa?”

Imate toliko nekretnina da ne možete pratiti? – pitala ga je novinarka

“Bogu hvala, da”.

Podsjećamo, ministar uprave Lovro Kuščević izgradio je kuću u Nerežišćima na Braču, ali je 11 godina nije upisao u katastar, na što ga obvezuje Zakon o državnoj izmjeri i katastru nekretnina.

Dobro je poznato da je Kuščević iz imućnije obitelji, ali on kao ministar bi morao biti odgovoran i ne ponašati se mimo propisanih hrvatskih zakona. Iz svega ovog bi se dalo zaključiti; Ako Kuščević nema kontrolu nad svojom osobnom ekonomijom, nekretninama, neplaćenim ili plaćenim računima,kako će ovaj ministar  voditi računa o državnim poslovima?

Zanimljivo je i to da skoro svakih nekoliko mjeseci iz redova HDZ i vladajućih netko zaboravi na prijavljivanje ozbiljnih nekretnina, zaboravljajući pri tom da veliki broj hrvatskih građana nema ni krov nad glavom.

M.M.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

1 KOMENTAR

  1. MAJKU MU JEBEM, IMA VIŠE NEKRETNINA NEGO OBIČNI GRAĐANIN MUDANATA?!!!!!!!!!DI IH JE SMEĆE ADZ-OVSKO ZARADILO?!!!!!!!!!!KOJE SMEĆE OD DRŽAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedan × 3 =