Kuščević tvrdi da Vlada i HDZ ne koriste državne institucije za političke obračune…

Poručio je kako će se u stranci razgovarati s Brkićem...

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Politički tajnik HDZ-a i ministar uprave Lovro Kuščević odbacio je u srijedu oporbene prozivke kako je slučaj zamjenika predsjednika HDZ-a Milijana Brkića, kazneno prijavljenog da je presretao elektronsku poštu svoje bivše supruge, potvrdio da Vlada i HDZ državne institucije koriste za političke obračune, ističući da ako se i događa devijacija na razini pojedinca, to nema veze sa strankom.

“Ni vlada niti HDZ ne koriste institucije za obračune. Institucije svoj posao rade u skladu sa hrvatskim propisima”, izjavio je Kuščević novinarima ispred Banskih dvora te naveo kako s Brkićem još nije razgovarao nakon što ga je policija kazneno prijavila.

Poručio je kako će se u stranci razgovarati s Brkićem, ali da zbog toga ne treba raditi politički pritisak.

“HDZ-u nije drago da bilo koji naš član ima bilo kakve kaznene prijave i kaznene postupke. Držim da bi trebalo pustiti da policija i Državno odvjetništvo dovrše cijeli posao i da onda razgovaramo o svemu”, izjavio je Kuščević novinarima ispred Banskih dvora.

Ako se i događa devijacija na razini pojedinca to “nema veze sa strankom”

“Nisam zabrinut za ugled stranke, kaže Kuščević, jer kako tvrdi HDZ je stranka kolektivno tijelo s 220.000 članova i ako se i događa devijacija na razini pojedinca, to nema veze sa strankom”, izjavio je Kuščević.

Policija je u ponedjeljak zbog kaznenih djela protiv računalnih sustava, programa i podataka na štetu više osoba podnijela protiv zamjenika predsjednika HDZ-a i potpredsjednika Sabora Milijana Brkića i njegova brata te dvojice osumnjičenika iz afere SMS – Franje Varge i Blaža Curića.H

D.K.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

46 KOMENTARI

 1. ,, Lovro Kuščević , znas li ti onu staru koja kaze ; lazes / lajes ko ? samo u ovom slucaju onaj dvonozni 🙁 , sjecas li se lovro kada si prebrojavao glasove ? , nije ti ni zamjeriti jer mozda ipak neznas brojati dalje od 100 , mislim da je tebi mjesto i to VIA Remetinec ,,

 2. Koristite sve vam jebem,svaki dan me gazite,odbili ste mi ovaj mjesec 1000 kn zato sto me tlak otreso,donio papir od doktora kaze direktorica to nista ne vrijedi ,ako mi se ne svidja da dam otkaz,,sve vam jebem HDZ ovsko,gori ste za Hrvatsku od kuge.

 3. KUSCEVIC Bez Obrazovanja i Ljudskog Razumjevanja Dolaskom njega u Sabor Hrvatski Politicari i Medije nemogu disat od Lazi u 25 godina nije bilo ovoliko Lazi i manipulacija koliko u ove 2 godine U SABORU OD LAZI NEMA KISIKA PA ZATO NA SVAKOM SASTANKU POZLIJE NEKOM POLITICARU DA POCMU PROVODIT LUDILO I ZLOSTAVLJANJE

 4. pa to i je jedina vlada koje koristi državne institucije pa kada je kuščević rekao istinu naj veći lažov u vladi samo jedan od niza primjera pokrao je glasove pa laže kako su miševi pojeli liste

 5. Pa dobro. Sve mu vjerujem. Vjerujem mu i da ne nosi bradu, vjerujem da nije prevario minimalno 400.000 ljudi, živih, pravih ljudi od krvi i mesa. Vjerujem i Apisu, vjerujem ministrima, vjerujem g. Marakešu tj. Kovaču ma svima iz državotvorne i domoljubne stranke.
  Blago majci!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 5 =