Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Uspješno izvedena vojna vježba Velebit 2018 kojom se ministar obrane Krstičević pohvalio uzburkala je medijsku javnosti. Krstičević isprva nije javno otkrio koliko je vježba koštala, a tek jučer se doznalo i obznanilo da je vježba koštala nešto preko osam milijuna kuna.Na što je Krstičević rekao da je to mislio javno obznaniti za deset dana, kad se napravi cijela rasčlamba vježbe i ustanove se točni troškovi.

Koštanje zahtjevne vojne vježbe par se dana nagađala, a bivši ministar obrane Ante Kotromanović javno je na poziv RTL-ovog novinara kritizirao Krstičevića u jednoj Tv emisiji...VIDEO OVDJE-Kotromanović: ‘Vojna vježba je vjerojatno koštala oko 5 milijuna kuna’…

Krstičević mu je danas putem Fejsa bacio rukavicu i oštro uzvratio.

“[HRVATSKI VOJNICI ĆE NAJBOLJE OCJENITI USPJEŠNOST MOGA MANDATA I MANDATA GOSPODINA KOTROMANOVIĆA]

-Nisam opterećen s bivšim ministrom Kotromanovićem, možda je on sa mnom, pretpostavljam zbog karizme iz 4. gardijske brigade.

Sve što je započeo, malo što je završio, osim Migova koji su na zemlji i oduzetih prava i dostojanstva hrvatskim vojnicima.

-Uvijek sam spreman s njim stati pred hrvatske branitelje, Hrvatsku vojsku i hrvatski narod pa neka oni kažu svoj sud”,  napisao je Krstičević na facebooku…

Foto-Facebook

D.K.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

21 KOMENTARI

  1. Propadanje koje je Hrvatska vojska doživjela za kotromanovića bilo je strašno a rečenica Krstičevića:Sve što je započeo, malo što je završio, osim Migova koji su na zemlji i oduzetih prava i dostojanstva hrvatskim vojnicima.-sve oslikava.

  2. Bravo ministre zna se za vas pratijo sam vas od prvi dana sve dok niste otisli na skolovanje na vest pojint i kada ste to sve od radili casno sa velikom ocjenom onda vas je supak mesozder poslao u mirovinu da bih mogao staviti nekog svog ne bas tako ni priblizno casnog i postenog generala sada imamo pravog ministra i hvala bogu i mi branitelji se ponosimo stim samo na stavite tako uz bozju pomoc.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

četiri × 3 =