Kradu sve redom: Iz voćnjaka ukrali nekoliko tona jabuka, otuđen nakit i novac!

Podijeli

Nekoliko tona jabuka različitih sorti otuđeno je iz voćnjaka 54-godišnjaka iz Zagreba, koji se nalazi pokraj Mohova, krađa se dogodila između 16. i 30. rujna, a materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, javljaju iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Također izvješćuju da je iz tri obiteljske kuće u Markušici otuđen nakit i novac. Krađa iz obiteljske kuće u ulici Pere Cara dogodila se između 10. i 30. rujna, a iz dvije obiteljske kuće u ulici Save Popovića tijekom jučerašnjeg dana. Materijalna šteta u svakom događaju iznosi po nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Vinkovci proveli su tijekom jučerašnjeg dana i kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakinjom iz Vinkovaca kojim su utvrdili sumnju kako je počinila kazneno djelo krađe. Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, 40-godišnjakinja je 31. kolovoza 2019. godine u poslijepodnevnim satima na dječjem igralištu u Vinkovcima otuđila mobitel malodobne djevojčice, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv 40-godišnjakinje slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, dok je mobitel pronađen i vraćen vlasnici.

Tijekom jučerašnjeg dana zabilježene su dvije dragovoljne predaje oružja. U Otoku, u službenim prostorijama policijske postaje, osoba koja je željela ostati anonimna dragovoljno je predala zračnu pušku, dok je u Banovcima, na kućnoj adresi, također osoba koja je željela ostati anonimna, policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu predala poluautomatsku pušku. Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je i sedam prometnih nesreća, od čega šest prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta i jedna prometna nesreća u kojoj je pet osoba lakše ozlijeđeno.

D.K.


Podijeli