KOVAČ: “Hvala Ivanu Vrdoljaku. Nema bolje preporuke članstvu HDZ-a da na izborima 15. ožujka podrži Opciju za promjene”…

Podijeli

Kandidat za predsjednika HDZ-a Miro Kovač zahvalio je u nedjelju predsjedniku HNS-a Ivanu Vrdoljaku na preporuci članstvu HDZ-a da na unutarstranačkim izborima 15. ožujka podrže Opciju za promjene.

“Hvala Ivanu Vrdoljaku. Nema bolje preporuke članstvu HDZ-a da na izborima 15. ožujka podrži Opciju za promjene”, napisao je Kovač na svom facebook profilu.

Kovač se osvrnuo na Vrdoljakov današnji intervju Hini u kojem je čelnik HNS-a poručio da će, ako na unutarstranačkim izborima u HDZ-u pobijedi Miro Kovač, HNS on izaći iz vlade.

Podsjetimo;

Vrdoljakova izjava; Postane li Kovač novi šef HDZ-a, HNS izlazim iz Vlade…

Sigurno nećemo moći surađivati s ljudima koji “osporavaju osnovna građanska i ljudska prava” i koji pričaju o tome kako je ‘za dom spremni’ tradicionalni hrvatski pozdrav, rekao je Ivan Vrdoljak za Hinu.

Predsjednik HNS-a , strančice koja nema niti 2% rejtinga na političkoj sceni u Hrvatskoj Ivan Vrdoljak najavio je u razgovoru za Hinu da će uskoro otići s mjesta predsjednika HNS-a te da će ta minorna stranka napustiti vladu postane li Miro Kovač predsjednik HDZ-a.

Također je govorio o planovima za budućnost i vlastitim greškama, niskom rejtingu stranke i cijeni koalicije s HDZ-om, Miroslavu Škori i njegovim izjavama koje ga podsjećaju na poruke s izbora za miss.

M.M.

 


Podijeli