Podijeli

U jurnjavi je još sedmero migranata lakše ozlijeđeno te im je ukazana liječnička pomoć u gospićkoj bolnici. Očekuje se njihovo prebacivanje iz policijske postaje Donji Srb u hotelu Porin u Zagrebu, donosi 24. sata.hr

Furgon je projurio kraj policijske blokade u Donjem Lapcu u srijedu oko 21.30 sati. Policajci su ga čekali jer su imali dojavu o krijumčarenju ljudi.

Jurnuli su za njim i javili kolegama koji su ga sačekali na sljedećoj blokadi, u Borićevcu. Nije stao ni na njihove zvučne i svjetlosne signale. Treća policijska blokada čekala ga je u Raštelama kod Donjeg Srba, donosi 24. sata.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

A.K.


Podijeli

31 KOMENTARI

 1. Ako je probio dvije patrole zar treća nije trebala iz prtljažnika izvaditi duge cijevi i oplesti..svako zna da je kombiju mašina naprijed tu se moglo pucati..i nevidim razloga zašto je to moralo ići u javnost..oni su odradili svoj posao na TV gledam prave očevid kao da su Policajci kriminalci..ovoga če biti sve više nebi htio biti Policajac sa tako šugavim ovlastima u kojima nazadnje i ti možeš najebati…

 2. Ma pušite!Mi smo i u ratu imali neki kodest i moralnu odgovornost.(pucati u nenaoružane civile isto ko obljubit curicu od 10 od strane pedofila sa 50. “Tko se mača lača od njega i strada”

 3. Pa zar je prolaz kroz Hrvatsku do boljeg života za tu djecu takvo kriminalno djelo da se puca po kombiju na nenaoružane ljude i djecu.
  Mislim da je ovo teška povreda policijske dužnosti . Mogli su pucati u gume na kombiju a ne djeci u lice.
  Na vijestima se večeras ništa o tome ne govori kao kazneno djelo tih policajaca koji su pucali nasumice po kombiju.
  Na kraju jadna djeca ti im je trauma za cijeli život.

 4. Ovo liči na teror policije iz komunističkog doba.Doživjet’ će rumunjski scenarij. Toliko su dosadni i bezobrazni da je milicija pičkin dim.Ko im daje ovlasti je totalni idiot.Nemoraš ništa napravit’ ali kriv si…

 5. Nesmotrenom uporabom oružja ugrozili su živote nevinih civila.
  Dokaz da su veća ugroza od potencijalnih terorista.
  Da su pogodili vozača kombija moglo je biti jako puno mrtvih!
  Ispitati i kazniti odgovorne ili udaljiti iz službe kao nesposoban kadar.

 6. E gjebem te MILICIJO NESPOSOBNA! Tri blokade predje i jos utekne, jeste li vi milicija OSTOJE RANKOVICA? I SAD TE MIGRANTE U HOTEL. Pa migranti su trebali zavrsiti u mrtvacnici zajedno s vozacem i sve u redu i pravi poso.

 7. I sta sada pljuju po policiji,strasnoooo..šta bi trebala policija pustit da ulazi tko hoce i kada hoce…tko bjezi a kriv je mora ga se zaustavit na bilo koji nacin da bi se zastitilo ostalo pucanstvo..Policija nasa živa i zdrava nam bila i Bog ih štitio u svakom trenutku …??

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 4 =