Kolinda Grabar-Kitarović: “Ponovila bih dolazak Aleksandra Vučića u Hrvatsku”…”Možda su mu neke službe onda podmetnule krive dokumente o nestalima u domovinskom ratu”!?

Europi se sad nešto žuri, pa i Hrvatska mora prešaltati u veću brzinu bez obzira na posljedice...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović: ‘Ponovila bih dolazak Aleksandra Vučića u Hrvatsku, učinit ću sve što mogu da nađem što veći broj nestalih u Domovinskom ratu’…
Na pitanje novinara, vjeruje li ona Vučiću koji je prošli put prevario i u Zagreb donio krive dokumente o nestalima, Kolinda pomalo nesigurno odgovara;
Ovo je duboko humano i humanitarno pitanje i učinit ću sve kako bi se ono riješilo, počela je Kolinda u maniri ucviljene žene. Predmeti koje je donio u Zagreb tada, on je Tvrdi Kolinda”vjerovao da su vjerodostojni” kaže predsjednica. A što se dogodilo, da li su njemu njegove službe prenijele krive podatke , ali ja ne vjerujem da bi on (Vučić) dolazio u Zagreb na takav način, da tako kažem namjerno se blani, blamirao sa podacima koji nisu točni. A u međuvremenu, znamo da postoje arhivi, znamo da se može doći do podataka. Danas sam apelirala i na one koji znaju za ta mjesta i za koje vjerujem da ih to muči to što se dogodilo i ja se nadam da će oni sami pristupiti obiteljima i da će pokazati mjesta na kojima su njihovi najmiliji, a ići ću i dalje sa službama savezničke države.
Sad je već prošlo dovoljno vremena da se neki podaci mogu deklasificirati, kaže Kolinda. I kao što sam rekla to ću pitanje pokrenuti i pred općom skupštinom UN-a , jer to pitanje ne mući samo Hrvatsku već velik broj država u svijetu, kaže predsjednica postavljajući se kao osoba koja zastupa cijeli svijet a ne državu kojoj je predsjednica i za koju se upravo ona koju je hrvatsko narod izabrao, mora brinuti isključivo za svoju zemlju koju predstavlja, dok će se sigurno svi drugi brinuti za svoje države.
“Hvala”- i Kolinda je otišla od novinara koji su imali još nekoliko pitanja, te su ostali uskraćeni za informaciju i za pitanja koja su mislili postaviti Kolindi Grbar Kitarović, koja je danas savršeno složila svoj face lifting kao ucviljena ratna udovica ili u najmanju ruku kao netko tko je u obrambenom domovinskom ratu i srpskoj agresiji izgubio sve svoje, a ne oni koji od nje, koja je tada bila u diplomaciji vani, koji traže i po cijele obitelji kojima nemaju gdje zapaliti svijeću dok, se lakrdijaš i njen , kako je rekla, neki novi europski Vučić doslovce posprdno , zajedno sa svojom četničkom kamarilom oko sebe odnosi prema obrambenom domovinskom ratu, ne priznajući srpsku agresiju na Hrvatsku i sve žrtve koje su upravo on i njegovi istomišljenici pobili, likvidirali, silovali, zatrpavali u neke masovne grobnice za koje je Vučić znao i prilikom prvog poziva predsjednice da posjeti Hrvatsku, gdje joj je jasno pokazao da se on ni Srbija, ne odriču onih teritorija o kojima je Vučič glasno govorio u “srpskoj Glini” i u beogradskoj skupštini zajedno sa Šešeljem i ostalom kamarilom za koje sad predsjednica naivno tvrdi da su im službe podmetnule neke dokumente ,koje joj je Vučić bez imalo srama, dao u ruke usred njenog ureda.
Europi se sad nešto žuri, pa i Hrvatska mora prešaltati u veću brzinu bez obzira na posljedice
Napokon, hrvatskoj naivnosti nema kraja, ali je činjenica da je Hrvatska odobravanjem predpristupnih pregovora i poglavlja 23 i ostalih dala zeleno svjetlo srbiji za ulazak u EU , o čemu Kolinda i svi ostali sad šute kao zaliveni , jer tako ” moraju”-upravo zbog velikih gazda iz EU koji su im zadali sve unaprijed znane zadaće koje Hrvatska politika mora bezpogovorno odraditi, pa makr to bila i agresorska Srbija i četnici, koji su naglo pretvoreni u “antifašiste” a da hrvatska diplomacija nije niti trepnula na to.
Uostalom pogledajte i poslušajte što govori Kolinda G.K.

USPUTNO SAMO NAPOMENA KOLINDI G.K. I SVIM OSTALIMA KOJI VJERUJU ČETNIKU VUČIĆU I SVIM DRUGIM UČENICIMA- NJIHOVOG UČITELJA LAŽI I OBMANA- DOBRICE ĆOSIĆA

M.M.


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

1 KOMENTAR

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

jedan + 6 =