Kod Maslenice u sudaru poginule dvije curice, njihov otac i treća djevojčica su u bolnici

VELIKA TRAGEDIJA...

Podijeli

Dvije sestre u dobi od 9 i 5 godina su poginule, a njihov otac i još jedna djevojčica zadobili su teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 18.30 sati dogodila na državnoj cesti D-54 između Maslenice i Zatona Obrovačkog, javlja Zadarski.hr

Promet državnom cestom je obustavljen i odvija se obilazno, a na mjestu nesreće u tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenik županijskog državnog odvjetnika Denis Sokol.

Prema prvim informacijama, u prometnoj nesreći je došlo do sudara dva osobna vozila. U jednom su bili otac s troje djevojčica iz Gračaca koji su se vraćali s kupanja, a u drugom, zagrebačkih registarskih oznaka, vozač i suvozačica. Oni su u nesreći prošli bez ozljeda.

– Otac i djevojčica koji su sudjelovali u teškoj prometnoj nesreći prebačeni su u našu bolnicu i nisu životno ugroženi. Oboje su zadobili teške tjelesne ozljede, ali su za sada stabilno, potvrdio nam je zamjenik ravnatelja OB Zadar dr. Edi Karuc.

Policija i državni odvjetnik još uvijek istražuju okolnosti tragičnog događaja, no neslužbene informacije govore da otac koji je vozio djecu najvjerojatnije nije skrivio nesreću. HRT pak javlja da su stradale curice bile u osobnom vozilu koje se sa sporedne ceste uključivalo na glavnu, a na njega je navodno naletjelo drugo vozilo.

D.K.


Podijeli