KNINSKA TORCIDA ODASLALA JASNU I GLASNU PORUKU SRPSKIM RADIKALIMA! Ni kiša, ni snijeg, ne može nas spriječit, da branimo Hrvatski stijeg!

Ni kiša, ni snijeg, ne može ih spriječit, da brane Hrvatski stijeg...

Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Ni kiša, ni snijeg, ne može ih spriječit, da brane Hrvatski stijeg…

Sinoć je kninska Torcida na Trgu Ante Starčevića, pod “spomenikom Hrvatske pobjede Oluja 95” bakljadom, velikim transparentom  i pjesmom “Moja Domovina” odaslala jasnu i glasnu poruku srbočetničkim radikalima i onima koji i danas nakon 26. godina od “VRO Oluja” ne odustaju u radikaliziranju mladih srba, ne pridonoseći na taj ogavan i ratnohuškački način specifičan za srbe koji su pobijeđeni od Hrvata u obrambenom Domovinskom ratu, nikakvoj  pomirbi i bilateralnoj suradnji dviju država…

KRIJUĆI SE KAO KUKAVICE MITOMANSKE PRIČE ŠIRITE
U HRVATSKOM GRADU KNINU NEPRIJATELJI STE DOK ŽIVITE!

Slučaj (VIDEO) radikalnog četničkog ratnohuškača sa kninske tvrđave 24. siječnja Miloša Stojkovića, koji je došao kao gost u Knin, kod kninskog gradonačelnika M.Jelića i to preko srpskog veleposlanstva u Hrvatskoj užario je društvene mreže, na noge digao obavještajne službe u Hrvatskoj ipoliciju, koji su reagirali, iako malo zakašnjelo, na način da se istog privede pravdi.

Na ovaj nemili, moglo bi se slobodno reći “verbalni nacionalističko-teroristički čin” odrađen u nezavisnoj, samostalnoj i demokratsko državi Hrvatskoj, i to na simbolu Hrvatske pobjede nad srpskim, četničkim i jna  agresorima, (kninskoj tvrđavi), reagiralo je i Ministarstvo vanjskih poslova u Hrvatskoj sa prosvjednom notom upućenoj službenoj Srbiji.

Rekacije ogorčenih građana Knina, ali i cijele Hrvatske građana se ne stišavaju, pa je pravo čudo da o ovom nemilom slučaju šuti službena Hrvatska politika, predsjednik Vlade, države i svi ostali relevantni čimbenici u našoj Domovini.

Ne, na ovaj se način ne pridonosi nikakvim dobrim odnosima ,već se jedan dio hrvatskih pravoslavaca “srba” , onih koji su branili Hrvatsku u obrambenom Domovinskom ratu i onih koji ne žele remetiti mir, grozi od ovakvih ratnohuškačkih idiota, koji pošto poto žele potpirivati vatru u odnosima među Hrvatima pravoslavne vjeroispovijesti i Hrvatima.

njih dvojica su prijatelji-četnički provokator i ratni zločinac zajedno

Inače je ovaj četnički radikal dobro poznat u Srbiji, kao i među mnogim vodećim političarima i predstavnicima SPC, između ostalog i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i mnogim drugima, među kojima su i ratni zločinci osuđeni u Hrvatskoj za ubijanje civila i ratnih zarobljenika, kao npr. Dragan Vasiljković i ostali…

facebook-četnički radikal sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem

 

 

Facebook-četnički radikal zajedno sa predstavnikom SPC

Srpski radikalni četnik u društvu predstavnika SPC

M.M. Viribus unitis


Podijeli
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − tri =