Karolina Vidović Krišto oštro;”Uvezanost DORH-a i sudstva, popraćena medijskom zaštitom korumpiranih medija, jest stvarni problem hrvatskog društva i države u cjelini”

Uvezanost DORH-a i sudstva, popraćena medijskom zaštitom korumpiranih medija, jest stvarni problem hrvatskog društva i države u cjelini, rekla je...

Podijeli

foto-screenshot-you tube

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto u svom je govoru za saborskom govornicom vrlo oštro upozorila na hrvatsko pravosuđe za koje kaže da nastupa selektivno i po potrebi moćnika u Hrvatskoj…Zamislite da vam je pokvaren korijen zuba, imate strašne bolove, a zubar kaže da zub treba samo malo ispolirati i “sve će biti dobro”. Potpuno je jasno da biste pod pritiskom bolova tražili drugog stomatologa, jer pokvareni korijen mora biti ili izliječen ili zub mora biti izvađen, jer poliranje neće ništa riješiti, započela je Vidović Krišto sa ovom usporedbom o izmjenama kaznenog zakona…Upravo vaši prijedlozi izmjena kaznenog zakona, jesu to poliranje i besmisleno trošenje vremena na nešto, što ništa neće riješiti, jer stanje u hrvatskom pravosuđu je kao kod pokvarenog zubnog korijena, dubinski problem, a uzročnik te destrukcije i nepravde jesu osobe koje vode DORH i sudstvo te probrana uska skupina odvjetnika, kaže Vidović Krišto.

Uvezanost DORH-a i sudstva, popraćena medijskom zaštitom korumpiranih medija, jest stvarni problem hrvatskog društva i države u cjelini, rekla je.

Naime, Vidović Krišto u svom je govoru istaknula nekoliko primjera, među kojima je istaknula “aferu bankomat” čiji vinovnici ni dan danas nisu osuđeni. Naglasila je ulogu bivšeg predsjednika RH Stipu Mesića, za kojeg je ustvrdila da je nazivao tadašnjeg predsjednika uprave Poštanske banke Protegu, te mu, kako je rekla, nalagao da isplaćuje neosigurane kredite tvrtki “Kio Orahovica”,što je, ustvrdila je Krišto, Protega protivno svim zakonitostima nbankarskog posla i činio , rekla je.

Poslušajte što je sve rekla saborska zastupnica Vidović Krišto u svom oštrom govoru i koga je sve javno prozvala

G.S.

VEZANE VIJESTI

FOTO – VIDEO : Svanućem prvosvibanjskog jutra, krenula je “VRO BLJESAK”: Srpski i jugofašistički JNA agresorski otpor srušen je u manje od 32. sata!…


Podijeli