KAKO JE LJEVIČARSKI IDIOT ANTE TOMIĆ KRIVO SHVATIO MAKEDONIJU…

Tomić, kao pijun globalista, ima zadaću da Hrvatima danonoćno nabija osjećaj krivice jer su genocidan, fašistoidan narod koji mrzi i koji je toliko glup i sirov da čak i u Boga vjeruje...

Tomić je profesionalno deformirani i frustrirani, a sad već pomalo i starac, kojemu se žuri. Žuri mu se jer se njegova ideologija urušava i to sama od sebe jer je idiotska i osuđena na propast, a on neće dočekati zatvaranje neistomišljenika na „gole otoke“.
Podijeli

Kada najvažniji mediji u Hrvatskoj ne bi bili legla ljevičarske ideologije, logika Ante Tomića i mogućnost da je servira naciji prečesto i ovoliko dugo trajala bi koliko i nabrajanje slovenskih ratnih uspjeha. Za sada, ne nazire se kraj dominaciji ljevičarskih medija, posljedično niti Tomićevom ideološkom prese….nju. Naime, poslalo Tomića u Makedoniju da, po partijskoj zadaći, malo „prozuji“, proba par delicija, popije štogod, vidi Ohrid i pronađe temu koja „sjeda“ idiotima na ljevici tj. da pusti „bubu“ u uho.I naravno, sve to upakira u jugonacionalističku pilulu koja se guta na prazan stomak. Unatoč tome, iz naslova njegovog uratka,„…Nacionalisti su skorojevići. I svi su isti – Hrvati, Srbi, Makedonci…“ ne razumije se jasno njegova vizija bivšeg socijalističkog eksperimenta s obzirom da ne spominje Slovence koji odnedavna imaju nacionalističku vladu, a niti Bošnjake koji također imaju ozbiljnih problema koje nitko ne smije spominjati.

Tomiću je u Makedoniji najviše zasmetala količina predimenzioniranih spomenika na malom prostoru sagrađenih u novije vrijeme i koji, a tu se načelno slažem s Tomićem, djeluju bahato i nepotrebno, preskupo i van stvarnosti. A ima ih i popriličan broj.Kako je naciji bitno što Tomiću smeta, barem onom dijelu koji ovog šarlatana voli i dijeli isti svjetonazor, potrudio se je i objasniti zašto mu to smeta pa je zaključio, „Nacionalisti su takvi skorojevići. Trude se jeftinim neukusom nekako nadomjestiti manjak obrazovanja i sakriti siromašno podrijetlo, ali prostaštvo i bijeda uvijek im negdje izdajnički izvire.“

Prije svega, doći u tuđu državu i većinu njenih građana optužiti da su nacionalisti stvar je kućnog odgoja i uredništvao medija koje plaćaju ovog idiota bi trebalo malo pripaziti, ali neće jer ljevici je dopušteno sve.

Izgleda da je Tomić zaboravio da Makedonija nije više dio propalog eksperimenta i da se nalazi van teritorija gdje ga štite hrvatski zakoni.  Ali ono što je važnije jest znati što demagog Tomić nije vidio i ne želi komentirati, a to je ono što dominira javnim prostorom s druge strane rijeke podijeljenog grada. Jer upravo je to ono što je bitno za ovu priču. Naime, dijelom grada na suprotnoj strani, javnim prostorom dominiraju vjerski objekti, Muslimanski vjerski objekti. I to ne bi bilo toliko važno da nije 2018. godina i da procesi u Europi i Makedoniji, a koji će se uskoro preliti i u Hrvatsku ne vode podjeli i problemima u budućnosti.

Ono što ljevičarski ideolog Tomić nije spominjao u članku niti ozbiljno analizirao su problemi koje Makedonija ima, a koji su eskalirali 2001. etničkim sukobima između Albanaca i Makedonaca i radi kojih je Makedonija danas podijeljena zemlja. Nakon tih sukoba potpisan je mirovni sporazum između makedonske vlade i predstavnika Albanaca u Makedoniji poznat kao Ohridski sporazum, a društvo je od tada prisiljeno živjeti podijeljeno. Naravno, ljevičarski i nametnuti „multikulturalizam“ diljem EU proizvodi isto – getoizaciju. U tom smislu treba promatrati i veliku količinu predimenzioniranih skulptura, kao „protutežu“ slici s druge strane rijeke gdje dominiraju minareti, a što je OK. Velika većina tih skulptura koje smetaju Tomiću odnosi se na Grčku i Helenističku kulturu, temelje zapadne civilizacije i stoga je bitno staviti ih u drugačiji kontekst od onoga koji nameće ljevičarski eksponirani i preplaćeni idiot Tomić. Oni su poruka, a ni Hrvatska, kao predziđe kršćanstva, nije nebitna u toj poruci.

Tomić, kao pijun globalista, ima zadaću da Hrvatima danonoćno nabija osjećaj krivice jer su genocidan, fašistoidan narod koji mrzi i koji je toliko glup i sirov da čak i u Boga vjeruje. Tomić ima zadaću pronalaziti nacizam i fašizam u svakom detalju, a ako ga nema – smisliti nešto.I eto, smislio je, otišao je Makedoncima solit pamet i to nekako povezat s nama i propalim eksperimentom jugom.  Tomićevim duhovnim vođama i financijerima – globalistima cilj je uništenje nacionalno svjesnih država i ukidanje granica, masovna imigracija i miješanje stanovništva, uništenje kršćanstva i obitelji kao institucije i sl., a upravo su likovi kao Tomić njihovi „agenti“ i likove poput Tomića možete pronaći svugdje i u svakoj državi u Europi. Uz to su jako dobro plaćeni, a što je neobično obzirom da su uvijek ispadne da su neki neoliberali i progresivci, ljevica i sl., a u stvari socijalisti i neomarxisti. Obično te licemjere možete prepoznati po životnom stilu koji ni po kojim kriterijima ne spada u onaj jednog prosječnog socijalista i borca za ljudska i socijalna prava, a njihove svjetonazorske idole možete pronaći iznad milijuna pobijenih u ime bolesne ideologije diljem svijeta. U Hrvatskoj im je zajednička žal za bivšom državom i jal radi izgubljenog rata i izgubljenih privilegija iako je preveliki broj tih idiota zadržao, a i povećao i privilegije i novac.

Tomić je profesionalno deformirani i frustrirani, a sad već pomalo i starac, kojemu se žuri. Žuri mu se jer se njegova ideologija urušava i to sama od sebe jer je idiotska i osuđena na propast, a on neće dočekati zatvaranje neistomišljenika na „gole otoke“. Žuri mu se jer sve veći broj građana vidi prozirnu i opasnu ideologiju Tomićevih „drugova“ i to ne zahvaljujući HRT-u, Jutarnjem ili N1, CNN-u ili BBC-u već internetu i još koliko, toliko slobodnim informacijama na njemu.

A nema ništa opasnije za društvo od socijalista(komunjare) u žurbi. Uostalom, upućeniji znaju da je ideološki začetnik nacizma upravo – socijalizam.

Željko Petko, pukovnik u miru


Podijeli

Comments are closed.