KAKAV FIJASKO MINISTARSTVA UPRAVE I JOSIPE RIMAC…POSLUŠAJTE BIZARNU IZJAVU GODINE POSRNULE KNINSKE POLITIČARKE…

OVAKO SE TO NE/RADI...

Podijeli

KAKAV FIJASKO MINISTARSTVA UPRAVE I JOSIPE RIMAC

Dugo netko nije baš toliko vrijeđao i podcijenio hrvatske građane kao Josipa Rimac u ovom videu …

Državna tajnica Josipa Rimac ne dopušta Mostovim zastupnicima uvid u 40 000 nevažećih potpisa. Njezino objašnjenje je naišlo na zgražanje i podsmjeh. Rimac tvrdi: “uvid u nevažeće potpise možete dobiti samo ako imate privolu osobe koja je dala nevažeći potpis.” Ako su ovakvi stručnjaci dokazivali vjerodostojnost potpisa nije čudo da su liste morali uništiti…Objavio je Most NL na svom Facebooku.

Nevjerojatan odgovor državne tajnice Josipe Rimac novinarki N1

Dugo netko nije baš toliko vrijeđao i podcijenio hrvatske građane kao Josipa Rimac u ovom videu… 

Poučak- kako se muljanjem ne otkriva ono što MORA biti javno dostupno.

Zakon o tajnosti podataka (javni popis svih hrvatskih branitelja)koji su objavili na internetu SDP-ovci spada u najveće kršenje ljudskih (braniteljskih prava!) i kažnivo je djelo.

Kad su Kotromanović, Matić i Ostojić uz potporu mnogih svojih partijskih drugova objavili javno popis (registar) svih hrvatskih branitelja, nikoga od branitelja se nije pitalo želi li da se i njegovo ime javno pojavi na internetu! Naime, takav popis za državu Hrvatsku je zasigurno klasificiran pod “strogo povjerljivo” i kao takvog ga nisu smjeli objaviti po zakonu o javnosti i tajnosti podataka.

Za ovu posrnulu  Kninsku političarku popis glasača za referendum je nešto posve drugo iz samo njoj i nalodgodavcima znanih razloga!?

Obzirom da Josipa Rimac zasigurno nije dobro, kao i njen šef Kuščević , proučila zakon o tajnosti podataka… U nastavku im ga evo -pa neka ga prouče i oni i svi oni koji su tražili uvid u popis na koji su imali pravo. Ali formalističkim pristupom Mostovih zastupnika poigrala se iskusna za te igre Rimac i na perfidan način te iste izbacila van iz svog ureda tj. ispartila ih uz mahanje, što nikako nije smjela uraditi. Uostalom, što su čekali Mostovi zastupnici nekoliko mjeseci, već su u pet do dvanaest išli proformo tražiti uvid? To ostaje nepoznanica!?

Pregled-osnovnih-pojmova-iz-podrucja-tajnosti-podataka
H.H./G.S.

Podijeli

Comments are closed.