JOSIPU KLEMMU BEZUVJETAN ZATVOR!… ‘Spreman sam ležati 10 godina, ako ćemo zbog toga postati bolje društvo’

POŠTUJE ODLUKU SUDA...“Legalist sam… Ako je ova odluka rezultat novih standarda po kojima ćemo postati bolje društvo, spreman sam odležati i deset godina zatvorske kazne”...

Podijeli

Potvrđena je presuda kojom je Josip Klemm, vlasnik zaštitarske tvrtke Klemm security i bivši predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskoga rata, osuđen na bezuvjetnu kaznu od godinu dana zatvora…

Podsjetimo, teretilo ga se za izvlačenje 3 milijuna kuna iz svoje zaštitarske tvrtke u razdoblju od 2005. do 2007. godine, nakon čega je Klemm uložio žalbu zbog tadašnje presude koju je donijela sutkinja Maja Štmpar – Stipić.

Iako je Josip Klemm odluku suda prihvatio neobično mirno, odlučio je ne davati nikakve izjave za javnost. No, na naše inzistiranje, piše portal Dnevno rekao je slijedeće:

“Poštujem odluku suda”

“Poštujem odluku suda, jednako kao i onu za Cibonu za koju sam oslobođen, ali o tome nitko nije htio pisati”, kazao je i dodao:

“Legalist sam… Ako je ova odluka rezultat novih standarda po kojima ćemo postati bolje društvo, spreman sam odležati i deset godina zatvorske kazne”, izjavio je lišen svakog ogorčenja Josip Klemm, za dnevno.hr.

Autor-S.V.


Podijeli