Jones priznao krivnju i odmah saznao kaznu, njegov život će se na neko vrijeme u potpunosti promijeniti…

Podijeli

Jon Jones priznao je krivnju i ponovno se izvukao od zatvorske kazne koja mu je ozbiljno prijetila nakon njegovog posljednjeg incidenta…

UFC-ov prvak je, podsjetimo, 26. ožujka u svom Albuquerqueu uhićen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i nemarne upotrebe vatrenog oružja. Policija je tada kod Jonesa pronašla crni revolver ispod vozačevog sjedala i otvorenu bocu žestokog pića na suvozačevom.

Jon je još tada tvrdio da ne zna ništa o prijavljenim pucnjevima, a ovog je utorka priznao krivnju, ali samo za vožnju pod utjecajem alkohola.

Američki mediji javljaju da su kao dio dogovora odbačene ostale optužbe, a Jones je odmah saznao kaznu za svoj posljednji skandal.

Jednog od najboljih boraca u povijesti čeka 96 sati kućnog pritvora tijekom kojeg će oko gležnja imati uređaj za praćenje. Vlastiti dom moći će napustiti samo uz posebno odobrenje. Pored toga, Jonesa čeka i godina dana uvjetne kazne, 90 dana izvanbolničke terapije koja će se zbog pandemije koronavirusa odvijati preko video poziva i 48 sati društveno korisnog rada.

Jonesa čeka i novčana kazna (dio medija tvrdi da se radi o 500 dolara), a u automobilu će mu biti ugrađen i alkotester te uređaj koji će mu onemogućiti pokretanje vozila ako se pokaže da je pod utjecajem alkohola.

Napomenimo kako je ovo tek dogovor Jonesovih branitelja i tužitelja, a uskoro se i očekuje službena potvrda suca koji je zadužen za ovaj slučaj.

D.J.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here