FOTO Jeste li ih vidjeli? Proteklog tjedna u Hrvatskoj nestalo osmero maloljetnika…

Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla pomoći u potrazi, javite se osobno u najbližu policijsku postaju, na broj 192 ili na nestali@nestali.hr...

ilustracija
Podijeli

Ovoga tjedna u Hrvatskoj je nestalo osmero maloljetnika. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kojom informacijom koja bi mogla pomoći u potrazi, javite se osobno u najbližu policijsku postaju, na broj 192 ili na nestali@nestali.hr.

 

Tea Durić (17)

Djevojka ima crnu kosu i plave oči, visok je 160 centimetara, a u trenutku nestanka bila je obučena u smeđu jaknu i crne tajice. Nestala je 11. veljače udaljivši se s adrese Goričanski odovjak u Zagrebu. Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Ivan Lovašen (16)

Ima smeđu kosu i smeđe oči te se s adrese boravišta u Ivancu (Pahinsko 6) udaljio u nepoznatom. Nestao je 12. veljače. Nestanak se vodi u PU varaždinskoj.

Jasmina Muzica (17)

Jasmina ima crnu kosu i visoka je 170 centimetara. Nestala je u Rijeci, 11. veljače, udaljivši se s adrese boravišta u Vukovarskoj ulici. Nestanak se vodi u PU primorsko-goranskoj.

Marta Stjelja (16)

Djevojka ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Nestala je 13. veljače u Splitu. Nestanak se vodi u PU splitsko-dalmatinskoj.

Ilija Amić (14)

– nema fotografije

Pobjegao iz doma u Osijeku. Visok 173 centimetara, kestenjaste kose. U trenutku nestanka nosio je crno bijele tenisice i sive traperice. Njegov nestanak vodi se u PU osječko-baranjskoj.

Sandra Balog (17)

– nema fotografije

Visoka 160  centimetara. U trenutku nestanka imala je crnu kožnu jaknu, svijetloplave hlače i bež tenisice. Udaljila se s adrese u Samoboru, a nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Danijel Kalanjoš (13)

– nema fotografije

Visok 150 centimetara, ima kestenjastu kosu. U trenutku nestanka nosio je sive traperice, crna majica s kapuljačom, crne gumene klompe. Nestao je u Osijeku, a nestanak se vodi u PU osječko-baranjskoj.

D.K.


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here