Podijeli

Je li u ovome problem Trumpovih neprijatelja iz najdubljih krugova pakla američke “Deep State”?…

Ovo se ne uklapa u njihove planove, prije svega.

Nije politički korektan, ni u političkom nastupu i djelovanju, a ni u klečanju – pred Jaganjcem Božjim.

Kud ćeš veće “sablazni” i polit-nekorektnosti za američke i vatikanske slobodne zidare nego da američki predsjednik, k tomu, još protestant, u katoličkom svetištu kleči i moli se sa suprugom Melanijom, Slovenkom i katolkinjom!

Njoj se mediji izruguju iako je decentna i otmjena dama.

Jeste li znali da je Donald Trump dao služiti i katoličku misu u Bijeloj kući? Da je katolički svećenik u Bijelu kuću unio kip Gospe Fatimske? Niste?

Što mislite zašto su demoni podivljali, zašto bjesne, pušteni s lanca?
Zamislite ironije: kad su u Vatikanu uspjeli namjestiti masonskog konfidenta kao v.d. rimskog pape, usred Bijele kuće, nepredvidljivi Bog, taj veliki šaljivac, uzvratio im je tako da je On izokrenuo stvari, pa im se ušuljao na njihov teren za koji su mislili da je neosvojiv još od ubojstva Kennedyja! Ah, hah!…objavio je na svom facebooku
Zoran Vukman

Uzmimo jednu stvar čisto hipotetski. Nekoliko puta sam pogledao onaj mučni video gušenja koljenom Georga Floyda i jedan detalj mi je postajao sve čudniji – ponašanje i stav policajca koji je hladno, sadistički, očito namjerno ubijao Floyda i pritom je bio svjestan da ga snimaju, gledao je prema kameri, i sve je obavljao tako jezovito hladnokrvno, oglušujući se na upozorenja i vapaje okupljenih građana.

Tip nije imao nikakva razloga za takvo ponašanje prilikom uhićenja jer Floyd nije pružao otpor da bi policija prema njemu vršila prisilu, a pogotovo nehumanom metodom kao što je pritisak koljenom na vrat. Kao da ga je baš htio ubiti pred kamerom, pred svjedocima, i kad se Floyd prestao micati, ovaj ga je i dalje pritiskao koljenom. Ili se radi o totalno bolesnom sadistu, ili o hladnokrvnom ubojici koji je sve to učinio namjerno iz nekog razloga.

Njegovo ponašanje mi je, blago rečeno, čudno. Pogledajte na videu kako smireno gleda u kameru. Pogledajte to lice.

Ne tvrdim ništa, jer ne možemo znati je li to bila namjerno iskorištena prigoda za ubojstvo koje bi isprovociralo javnost, ali ako taj policajac prije suđenja završi kao Epstein, onda, molim vas, postavite si upitnike iznad glave.

Ni u kom slučaju to ne umanjuje brutalnost čina, ali posljedice tog događaja nisu stvar normalnog revolta nego su prerasle u barbarstva koja nitko od lijevih medija i Demokrata u Americi nije nedvosmisleno i jasno osudio, i ostavio poruku javnosti da se takvo što nikada više ne smije ponoviti – jer sutra može opet biti ohrabrena bilo koja skupina krenuti u razbijačke pohode. Svatko se zbog nečega buni. Mnogi trpe nepravde. Ako je nekažnjeno nasilje odgovor, onda to Ameriku i zapadni svijet vodi u sve dublje krugove pakla.
Zaboravili smo jedan događaj par dana prije ubojstva Floyda, događaj koji je trenutno bio okupirao medije i društvene mreže. Radilo se o ženi u New Yorku u parku koja je histerično, u strahu, reagirala kad joj je prišao crnac i upozoravao je da ne smije šetati psa bez povodca. Žena je ušla u svađu s njim, postala je vrlo histerična, nazvala je policiju, a ovaj ju je snimao. Zapravo, ništa se nije dogodio, no on je stavio snimak na društvene mreže, milijuni ljudi su to pogledali, i osudili tu ženu, koja je možda osoba potrebna psihološke pomoći. Na koncu je ta žena dobila otkaz na poslu, i obilježena kao rasistkinja!? Suludo. Zašto je taj čovjek snimao i zašto je izložio javnom linču? Zašto joj je uništio život?, piše

Zoran Vukman

Dakle, čovjek kaže slijedeće: ljevičarstvo je religija samo-mržnje. Ona uči bijelce da mrze vlastitu rasu, dečke da mrze vlastiti spol, žene da mrze svoju ženstvenost, Amerikance da mrze njihovu zemlju, a zapadnjake da mrze vlastitu povijest. Kako je to odvratna, otrovna pojava.

Fotografija Regina Magazine.

Pregledao sam veceras vecinu vodecih americkih novina (portala) i neke jos u Anglosferi u kontekstu komentara i interpretacija prosvjeda i nereda po US gradovima.
Uglavnom svi fokus stavljaju na kritike Trumpa, policije i spekulacije kako vojska ne stoji iza americkog predsjednika. Nitko, ama nas nitko, ne bavi se posljedicama razaranja i pljacki, nitko ne trazi da se pronadju i kazne krivci za barbarizam, nitko ne pokazuje videa i fotke gradova koji izgledaju apokalipticno. Nitko ne proziva demokratske guvernere I gradonacelnike za odgovornost jer nisu poduzeli sve sto su trebali da bi sprijecili razaranja. Je li to normalno?
Ne, to nije normalno. To je zabrinjavajuce amoralno I bolesno, kao da je spaljeni Minneapolis sasvim razumljiva posljedica masovnih prosvjeda.
Sve to dokazuje da Trumpa opstruiraju, da postoji paralelna vlast u Americi, koja izvire iz bezdana “duboke drzave”. U suprotnom, americki pravni poredak bi reagirao, indentificirao kolovodje i organizatore pokusaja nasilne revolucije, bili bi svi pohapseni i osumnjiceni za pokusaj drzavnog udara, piše-
Zoran Vukman


Podijeli

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

dva × 5 =