VIDEO Javnost ogorčena na “pravosuđe”- Darko Kovačević Daruvarac pušten na slobodu: Izašao uz pratnju policije

screenshot
Podijeli

Darko Kovačević, Daruvarac (31), optužen da je u Zadru teško pretukao djevojku (18),pušten je danas na slobodu jer je istekao zakonski rok koliko osoba može biti zadržana u pritvoru, javljaju 24 sata.

Njegov odvjetnik Andrej Korljan na jutrošnje ročište nije došao.

Komentare hrvatske javnosti pogledajte OVDJE

https://www.facebook.com/24sata/videos/262346907772912/?notif_id=1544789169262435&notif_t=live_video_explicit

Daruvarcu su odredili mjere opreza po kojima ne smije napuštati Zadar i ne smije kontaktirati sa žrtvom, no nije mu određena zabrana prilaska žrtvi. Također su mu oduzeti dokumenti.

-ŠOKANTNO: BRUTALNO PRETUKAO BIVŠU DJEVOJKU Darko Kovačević (31) zadržan u pritvoru – glavom 18-godišnjakinje udarao o umivaonik!

Na ovakvu sudsku odluku burno je reagirala majka napadnute djevojke koja je plakala i vikala, a potom je i djevojka upala u sudnicu i htjela skočiti na Daruvarca.

Zastupnik optužbe Milan Petričić potvrdio je za RTL da je žrtva u strahu. “Nikakve mjere opreza neće pomoći. Očekuju policijsku zaštitu, a žrtvu se konstantno traumatizira pozivanjem na sud. Što se tiče puštanja Daruvarca na slobodu, to je sve po zakonu i sud nije mogao drukčije”, izjavio je.

Sljedeća rasprava zakazana je za 9. siječanj 2019. godine, a Darko Kovačević čekat će nastavak suđenja na slobodi. Podsjetimo, Kovačević  je 13. lipnja brutalno premlatio djevojku (18) u kafiću. Tukao ju je šakama i nogama, najviše po glavi i licu te je gazio po cijelom tijelu. Udarao je njezinom glavom u umivaonik. Policija ga je uhitila tek idući dan-javljaju 24 sata.  .

D.K.


ŠOKANTNO: BRUTALNO PRETUKAO BIVŠU DJEVOJKU Darko Kovačević (31) zadržan u pritvoru – glavom 18-godišnjakinje udarao o umivaonik!


Podijeli

Comments are closed.