Javni pozivi za mjere iz Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji

Tekstovi javnih poziva, kao i pripadajući obrasci zahtjeva, dostupni su na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja...

Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je na svojoj mrežnoj stranici Javni poziv za sufinanciranje troškova obrazovanja i Javni poziv za dodjelu potpora za novo zapošljavanje koji će biti otvoreni u razdoblju od 30. svibnja do 28. lipnja 2018. godine

U cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za razdoblje od 2018. do 2020. godine, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je Javni poziv za sufinanciranje troškova obrazovanja i Javni poziv za dodjelu potpora za novo zapošljavanje koji će biti otvoreni u razdoblju od 30. svibnja do 28. lipnja 2018. godine.

Tekstovi javnih poziva, kao i pripadajući obrasci zahtjeva, dostupni su na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja u dijelu Aktualni javni pozivi, u Ministarstvu hrvatskih branitelja te Područnim jedinicama Ministarstva i županijskim Centrima za psihosocijalnu pomoć…priopćili su iz ministarstva.

A.K.


Podijeli
 •  
 •  
 •  
 •  

5 KOMENTARI

  • Kao što napisah..nekome nije po volji da zbrine braniteljsku populaciju koja nema nikakva primanja. Vjerojatno ta sredstva treba usmjeriti negdje drugdje..a spomenutu braniteljsku populaciju..dotući do kraja. Tko ih hebe..ako nisu u stanju sami sebi pronaći izvor prihoda..neka crknu i nestanu. Važno je da se braniteljska elita pobrinula za sebe i svoje bližnje. ???

  • Alen Brdar Vidim Ti si se spasija, izvuka si se iz ove platonove pećine i neka si, to Ti je najbolja odluka u životu, ovdi Alene venemo , ubijaju nas našim vlastitim rukama, ovaj život beštije ne zaslužuju…., pobiše nas naši, izdali su nas, odbacili, i osiromašene i bolesne bacili su nas hijenama jugoslavenskim da nas trgaju svakodnevno a nemoćni smo da išta napravimo.
   Dok njima nikada bolje nije bilo, uživaju, prakticiraju domoljubje, sve su nam uzeli čak i mrtve suborce su nam uzurpirali, privatizirali, simbole,ratne barjake, Udruge, ministarstva, sve, evo sada sa jugoskavenima rade na tome tako da po novom Zakonu nismo više niti branitelji ako nismo HRVI tj umirovljeni po ZOPHBDR-a, prestrašno, naši Suborci nam Alene ovo rade!
   Oprosti ali ponilo me!

 1. Sad odjednom izmišljati programe zapošljavanja i osposobljavanja hrvatskih branitelja..umjesto da im se osiguraju nekakva sredstva financije,ili mirovine na teret države za koju su se borili. Vi ih mučite,maltretirate i dodatno ponižavate..da ljude koji su prošli pakao rata i polako ulaze ili su odavno ušli u 50-te..treba maltretirati da revoltirani,razočarani i bolesni rade. Ili to nekome izgleda zakon o naknadama nezaposlenim braniteljima nije po volji..ustvari zašto takve branitelje financijski pomoći..kad ih se može dodatno maltretirati. Odrežite partizansko četnicke i crveno komunističke mirovine..i dajte ih hrvatskim braniteljima! Riješite jednim potezom dva problema. ????

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × jedan =